Dziękuje wsystkim, którzy choć zerknęli na ten temat. Więc tak... żeby nie owijać w bawełnę:
ma ktoś sagę i MS w takim formacie, abym mogla czytać na komórce??
Jeśli tak proszę o link, lub wysłanie sagi na maila: justyna.gosia@vp.pl
Z góry dzięki ;] ;*
Aha!! Moje wytłumaczenie:
Teraz czytam BD, w ferie jade na zimowisko i chce wszystko jeszcze raz przeczytać xD, a rodzice zarekfirowali mi książki xD. TWILIGHT IS MY OBSESSION.
Nawet jeśli ktoś ma tylko 1 cz. proszę o wysłanie lub podanie linku
PS
Tylko w formacie na komórke! Na kompie mam i mogę komuś wysłać...
Jeszcze raz z góry dzięki ;*;*
Hej też bym mogła prosić żebyś mi wysłała :), jak tylko możesz. Z góry dziękuje, a to mój e-mail: sandruska26@wp.pl Pozdrawiam :*
format na komórkę- końcówka .jar
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
ooo ja też bym prosiła jesli to z rozszerzeniem .jar (czyli na komórke) a moj email: aniutek1989@wp.pl bede wdzięczna i z góry dziękuje
Oooo, super , przyda mi się ;d jeśli ktoś mógłby wysłać i mnie , byłabym wdzięczna ;] dominika_519@o2.pl
może i ja bym sie załapała żeby mi ktoś wysłał na maila ebooka?????????
Plisss wszyscy w koło mają ale przez moją manię na punkcie tego filmu dostałam szlaban na film który znam już na pamięć a kupione książki zarekwilowali...;( A ja muszę je przeczytać!!!!!
Kto się zlituje zapraszam na kawe ;)
Czekam na menka99@op.pl
ooooooooo dziękuję Ci bardzo ;*
w końcu ktos mnie rozumie ;)
Czekam z niecierpliwością ;D
jeszcze nie ale zapewne zaraz dojdzie;)
jeszcze raz dziękuję ślicznie ;D
pozdrawiam ;*
Kurcze troche sie Was nazbierało to dla przypomnienia strona gdzie idzie ściagnąc mbooki z saga Twilight http://www.mtoy.pl/mbook/start/0
ja tez bym prosila zeby ktos mi wyslal wszystkie czesci w wersji jar;] na gwiazdka2496@o2.pl;> z gory dziekuje.