PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484466}

Zrodzony w ogniu

Out of the Furnace
2013
6,7 34 tys. ocen
6,7 10 1 33801
6,7 19 krytyków
Zrodzony w ogniu
powrót do forum filmu Zrodzony w ogniu

Długo już nie widziałem tak dobrego filmu. Świetna gra aktorów, klimat i bardzo dobrze dobrana
muzyka.
PS
Ktoś kto ogląda tego typu filmy ale nie skupi się na nim to nie dziwię się że nudzi ich takie kino.

ocenił(a) film na 10
wallyg_filmweb

Zgadzam się. Ameryka w kryzysie własnych wartości, znowu stworzyła arcydzieło. Polecam dla miłośników naprawdę dobrego kina.

tiglatpilesiar

Prawdziwy film, trochę w stylu lat 90. Dziś takiego kina prawie się już nie robi, ten jest wyjątkiem.

ocenił(a) film na 8
mmalecki1984

Również polecam, ale nie dla miłośników, którzy spodziewają się jakiegoś super napięcia w filmie

wallyg_filmweb

Bardzo dobry, doskonale ogląda się przede wszystkim grę aktorów, Woody jest geniuszem w swoich rolach. Poza tym piękny klimat filmu.

ocenił(a) film na 9
wallyg_filmweb

A już się zaczynałem bać że tylko ja uważam ten film za rewelacyjny. Mistrzowskie aktorstwo w klimatycznym świetnie wyreżyserowanym obrazie.

ocenił(a) film na 8
Pietek

Nie jest tak, zle film jest dobry. Ja na poczatku tez mialam mieszane uczucia, ale po glebszym przemysleniu i obejrzeniu ponownie zaczyna si edoceniac dobro filmu. :)

ocenił(a) film na 10
wallyg_filmweb

Naprawdę świetne kino z rewelacyjna grą aktorów,no i jeszcze ta przejmująca muzyka tworzą niesamowity klimat tego filmu.Jak dla mnie 9/10 Polecam.

wallyg_filmweb

i wlasnie o to chodzi trzeba znac te klimaty... swietna gra aktorska polecam

użytkownik usunięty
wallyg_filmweb

Dokładnie , bardzo dobre wartościowe kino.

ocenił(a) film na 8

Zgadzam sie bardzo dobry film ,gra aktorska swietna ,zdecydowanie polecam

ocenił(a) film na 7
wallyg_filmweb

Dokładnie, mnóstwo tutaj narzekań, że akcja się ciągnęła, że film był nudny. Jaka akcja, w tym filmie właśnie chodzi o ukazanie tej samotności bohatera, walki z życiem. Dla mnie genialny film, świetny klimat i muzyka (jak zauważyłeś), do tego bardzo dobra rola Bale'a, dobre role też Harrelsona i Afflecka. Oby takich filmów więcej...

Pozdrawiam :)