Długo już nie widziałem tak dobrego filmu. Świetna gra aktorów, klimat i bardzo dobrze dobrana
muzyka.
PS
Ktoś kto ogląda tego typu filmy ale nie skupi się na nim to nie dziwię się że nudzi ich takie kino.
Zgadzam się. Ameryka w kryzysie własnych wartości, znowu stworzyła arcydzieło. Polecam dla miłośników naprawdę dobrego kina.
Prawdziwy film, trochę w stylu lat 90. Dziś takiego kina prawie się już nie robi, ten jest wyjątkiem.
Również polecam, ale nie dla miłośników, którzy spodziewają się jakiegoś super napięcia w filmie
Bardzo dobry, doskonale ogląda się przede wszystkim grę aktorów, Woody jest geniuszem w swoich rolach. Poza tym piękny klimat filmu.
A już się zaczynałem bać że tylko ja uważam ten film za rewelacyjny. Mistrzowskie aktorstwo w klimatycznym świetnie wyreżyserowanym obrazie.
Nie jest tak, zle film jest dobry. Ja na poczatku tez mialam mieszane uczucia, ale po glebszym przemysleniu i obejrzeniu ponownie zaczyna si edoceniac dobro filmu. :)
Naprawdę świetne kino z rewelacyjna grą aktorów,no i jeszcze ta przejmująca muzyka tworzą niesamowity klimat tego filmu.Jak dla mnie 9/10 Polecam.
Dokładnie, mnóstwo tutaj narzekań, że akcja się ciągnęła, że film był nudny. Jaka akcja, w tym filmie właśnie chodzi o ukazanie tej samotności bohatera, walki z życiem. Dla mnie genialny film, świetny klimat i muzyka (jak zauważyłeś), do tego bardzo dobra rola Bale'a, dobre role też Harrelsona i Afflecka. Oby takich filmów więcej...
Pozdrawiam :)