Z thrillerem to ma naprawdę niewiele wspólnego, niewiele akcji, a końcówka zbyt prosta i rozczarowująca. Film ratuje trochę Zoe Saldana, której też było w filmie jak na lekarstwo
A Harson/Bale/Defoe/Afleck/Whitaker? Co do samej historii zgodzę się, że to dramat (z tej ciemnej strony, ale dramat) i w moje gusta trafił.
Film ratuje Saldana?? Christian Bale zagrał rewelacyjnie, Harrelson plus C. Affleck bardzo dobre role, nie zawiódł Defoe, Saldana była tylko na dokładkę.
Bardzo podobała mi się gra Bale i Soldany ,ich romans,byli bardzo przekonujący! Dawno nie widziałem takiej fajnej gry!
Resztę filmu mogę pominąć
Film ma swietny klimat, gra Bale rewelka, muzyka Pearl Jam kolejny plus ode mnie 9/10 a Ci co piszą że nudny niech ida na 10 część szybkich i wscieklych. Oczywiscie to dramat nie thriller
oj tak, mialem identyczne odczucie. Ten watek, epizod ich relacji byl genialny. Niby nic wielkiego w filmie, ale oboje zagrali naprawde swietnie. Bardzo podobala mi sie scena na moscie.
Przyłączam się do oceny - bardziej dramat obyczajowy. Film do obejrzenia, jednak nie wzbudza żadnej głębszej rozkminy moralnej.