PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484466}

Zrodzony w ogniu

Out of the Furnace
2013
6,7 34 tys. ocen
6,7 10 1 33737
6,7 17 krytyków
Zrodzony w ogniu
powrót do forum filmu Zrodzony w ogniu

Z thrillerem to ma naprawdę niewiele wspólnego, niewiele akcji, a końcówka zbyt prosta i rozczarowująca. Film ratuje trochę Zoe Saldana, której też było w filmie jak na lekarstwo

ocenił(a) film na 7
tornado21

A Harson/Bale/Defoe/Afleck/Whitaker? Co do samej historii zgodzę się, że to dramat (z tej ciemnej strony, ale dramat) i w moje gusta trafił.

ocenił(a) film na 7
tornado21

Film ratuje Saldana?? Christian Bale zagrał rewelacyjnie, Harrelson plus C. Affleck bardzo dobre role, nie zawiódł Defoe, Saldana była tylko na dokładkę.

tornado21

Bardzo podobała mi się gra Bale i Soldany ,ich romans,byli bardzo przekonujący! Dawno nie widziałem takiej fajnej gry!
Resztę filmu mogę pominąć

ocenił(a) film na 9
mitemite

Film ma swietny klimat, gra Bale rewelka, muzyka Pearl Jam kolejny plus ode mnie 9/10 a Ci co piszą że nudny niech ida na 10 część szybkich i wscieklych. Oczywiscie to dramat nie thriller

ocenił(a) film na 9
mitemite

oj tak, mialem identyczne odczucie. Ten watek, epizod ich relacji byl genialny. Niby nic wielkiego w filmie, ale oboje zagrali naprawde swietnie. Bardzo podobala mi sie scena na moscie.

ocenił(a) film na 7
tornado21

Przyłączam się do oceny - bardziej dramat obyczajowy. Film do obejrzenia, jednak nie wzbudza żadnej głębszej rozkminy moralnej.

ocenił(a) film na 7
tornado21

stanowczy Bale i mroczny Harson :)

ocenił(a) film na 6
tornado21

Dokładnie obyczajowy

ocenił(a) film na 6
tornado21

Zgadzam się,że to żaden thriller ,dramat raczej ale nie zgadzam się jak może ratować film aktorka która zagrała epizodyczną nic nie wnoszącą rolę? film ratują świetni aktorzy pierwszoplanowi