chyba zbojkotuje te oskary, powinny tu być Oskary dla Konesera naj filmu w całym wszechświecie
dziwiłem sie gdy inni mówilie " te całe oskary to lipa" " nie są adekwatne" , i teraz przyłaczam sie do tego nie będę głosował,
piszcie coś o koneserze
sory że tak ostro ale śmieszny jesteś,
..rzeczywiście przekombinowanie jest synonimem przewidywalności..
Zakonczenie w magiczny sposob udalo mi sie przewidziec mimo ze fabula sama w sobie byla przydluga a sposob realizacji planu przez czarnych charakterow przekombinowany.
Edit: z kim ja z reszta dyskutuje, masz ocenione na 10 transformersy XD
można by było wyciąć nie potrzebne sceny.. no tak przecież dla ciebie to nie ma różnicy,
a w tym filmie gra kązde słowo kazda scena, wszystko do siebie pasuje
tak oceniłem transformersów bo wszystko w nich mi sie podobało, jesteś uciśniony w stereotypy "filam na podstawie zabawek i jakiś bajek to odrazu ocena 1/10"
al po obejrzeniu uważam że żaden film nie zasługuje na ocene równą Koneserowi, więc powinnem kazdemu filmowi obniżyć ocene o jeden punkt,
przewidywalny duzo osób tak mówi a reszta uważa na odwrót jak ja,
wiem że jest przewidywalny ale na inny sposób cały czas dostajem info o tym co się wydarzy na koniec(okradniecie) ale razem z Virgilem nie chcemy dopuszczać do siebie tego stwierdzenia,
duzo osób narzeka "co za zakończenie, oczekiwałem happy endu a tu ona nie przyszła, ale film przewidywalny"
hahaha :) zaprzeczenie w jednym zdaniu! może się spodziewał że go okradną ale nie to ze Kler jednak sie nie pojawi w restauracji ,
tak naprawde nie mamy ani happy endu a ni "nie happy edndu" bo sytuacja jest otwarta może jedank Kler pragnie sobie przypomnieć te chwile z mężczyzną w restauracji i to jak opwiadała o tym Virgilowi i tam wróci z nadzieją że Oldman zrozumiał jej przekaz i tam na nią czeka, a Oldman siedzi w hotelowym pokoju i wyglada czu czasem sie ona tam nie pojawiła...
..to jest happy end jednak tylko w innym stylu he:)
Cóż, dla mnie nie był przewidywalny a trudno mnie zaskoczyć w filmie. Myślę że chociaż nominacja dla Rusha powinna być oczywista.