Cześć. Znowu proszę o pomoc w znalezieniu filmu (raczej nie serialu), który leciał bodajże na TVP2 w okolicy godziny 20:00-20:30 w latach 2000, 2001, 2002, 2003 lub 2004.
Fabuły nie pamiętam zbyt dobrze ale tylko jedna scenę bo z kuzynostwem robiliśmy zapping kanałów (skakanie pilotem po kanałach TV i wyszukiwanie czegoś co się nada do oglądania ;) ) - otóż skakając tak po kanałach trafiliśmy chyba na TVP2 i była tam scena z kolesiem, który stał plecami do swojej kochanki, która bodajże siedziała w łóżku okrywając się kołdrą i rozmawiali - jedyne co zapamiętałem to stał nagi plecami do niej - bo było mu widać w pełni pośladki - więc obstawiam, że musiała tam wcześniej zajść jakaś scena miłości ;)
Facet wyglądał jak Bernard Alane z filmu Hibernatus (1969) albo jeden z wariantów Arsene'a Lupina - krótki wąsik pod nosem, ładnie ułożone, uczesane włosy - ogólnie taki klasyczny francuski przystojniak z lat 60. - niestety tylko tyle pamiętam - bo szybko przełączyliśmy i mieliśmy z tego wielką banię od ucha do ucha, dalej widząc kolesia z gołym tyłkiem i to po godzinie 20:00 ;) Pamiętam, że skakając była jeszcze jedna scena golizny na innym kanale ale nie pamiętam czego dotyczyła i jak wyglądała ;)
Nie mam pojęcia z jakich lat mógł być ten film - biorę zakres lata nie dalej niż 60.-70.-80., może początek lat 90.? Nie jestem pewien - na pewno film w kolorze.
Proszę o pomoc.
PS. Film oglądaliśmy w wakacje albo 2000, 2001, 2002, 2003 , może jeszcze zakres wezmę 2004 - ale obstawiam że najbliżej będzie zakres: wakacje 2000, 2001 , 2002 lub 2003. Oszukałem się od zakresów czerwca do końca sierpnia lat 2000 , 2001, 2002 i 2003 ale to ciężka orka każdy dzień i nic nie znalazłem...