EDI

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że dadzą "Ediemu" zasłużoną nominację! Tylko sprubują nie dać , to będzie świadczyło o ich braku wrażliwości na piękno, które jak widać , pojawia się jeszcze w olskim kinie!!!

użytkownik usunięty

...
no, a jednak nie dali... to cała ameryka... bywa... za to pianista dostał 7, aż 7...

oscary?
No tak, w sumie to nie dali "Ediemu" .... ale dali komuś innemu, ktoś inny sie cieszy, my mamy powody do zadowolenia z powodu "Pianisty", tyle prestiżowych nominacji, no i "Katedra" ... nie bądzmy malkontentami ... nie ma co narzekać!!!!

brawurka27

...
ja nie narzekam, tylko informuję... co prawda tym pianistą tak bardzo bym sie nie ekscytował... ;-P

Ponk

...
No tak, bo pewnie myślisz, że nie zdobędzie Oscara w tych najważniejszych kategoriach ... cóż, zapewne masz troszkę racji, ale dla mnie ważne jest docenienie filmu, to że jest nominowany świadczy o tym, że jest w gronie 5 najlepszych filmów. To miłe!

użytkownik usunięty

Nie dobijajcie załamanej!
NIESPRAWIEDLIWOŚĆ ludzka nie zna granic! Czemu nie nominowano Jureczka? no, ale trudno to problem Ediwomena, nie będę wam zawracać głowy! SIEMA

użytkownik usunięty

EDI
Trochę szkoda, że Edi nie dostał ani jednego Oskara. W Polsce jest na pewno wielu lidzi, którzy podobnie żyją jak On.