Wiadomo kashdy lubi sie bać na filmach, wiec wpisujcie najlepshe hoRRorki według was, pozdro 600 =]
Boże, gdybym pięć złotych dostawał za kazdym razem, gdy ktoś zakłada temat o horrorach, nie musiałbym pracować!
Masz wyszukiwarkę tematów, to jej może użyj, proszę. Taki temat pojawia się conajmniej raz w tygodniu...
Spoko Vłodziu, po co ten bulwers, lepiej dorzuć jakiś horrorek do listy albo wpadnij do mnie na bloga, a co do Wojtasa, to faktycznie dobre filmy zapodałeś ;))))
Pozdroooo
Horrory? proszę bardzo:
Lśnienie
The ring
Egzorcyzmy Emily Rose
Krzyk
Piła
Adwokat diabła
Dziecko Rosmery
Oszukać przeznaczenie
Inni
Omen
Wywiad z wampirem
Blair Witch Project
Gothika
Sillent Hill
Klątwa
Jak ktoś lubi horrory to powinno się spodobać ;)
Adwokat diabła? Wywiad z wampirem? eee to nie są horrory :) Ale generalnie filmy które wymieniłeś też mi się podobają więc nie będę się powtarzać, pozdrawiam :)
Blady strach,Lęk,Wzgorza maja oczy,Droga bez powrotu,Egzorcyzmy Emili Rose,Zejscie,Cos,See no evil,Silent hill,Amityville,Dolina cieni,Martwe ptaki,Teksanska masakra pila mechaniczna 1,2,The ring(USA),Wolf creek,Statek widmo, moim zdaniem jedne z najlepszych jakie widzialem do tej pory.
Ciężko ostatnimi czasy o horror który trzymałby sie kupy, był realistyczny i mrożący krew w żyłach. najwięcej stracha napędzają filmy typu Piła, bez nadprzyrodzonych stworów. Choć nie móweię, że takowe nie istnieją gdzieś tam... Egzorcyzmy Emily Rose trzymały w napieciu bo na faktach, więc warto obejrzeć. Lśnienie też faktycznie dobre, klasyczne kino. Kiedyś, za młodu, bałem się Predatora. Newet ciekawa historyjka, tylko zakończenie spłycone (ten śmiech). Pozdrawiam i zapraszam na bloga! Wszystkich:D!