Prosze pomóżcie mi mam ogromny problem i nie mogę spać po nocach bo nie mogę sobie przypomnieć nazwy filmu który ogladałem około 2 lata temu na HBO, film leciał w tym samym czasie co "13 piętro" i opowiada o tym ze ludzie którzy o ile pamietam byli kosmitami trzymali innych ludzi w kosmosie na jakimś platetoidzie czy coś takiego i byli panami czasu to znaczy panowali i eksperymentowali kto kim bedzie i zawsze wybierali dla kogos nowe role np ktos jak byl dotad zonaty i mial dzieci i dobrze zarabial to stawal sie fryzjerem z problemami finansowymi i takie tam tak samo zmieniali to miasto i wszystko zaczynalo sie od nowa w poszukiwaniu perfekcujnej ukladanki, zaje***y film i wydalalo mi sie ze go mialkem ostatnio szukam a tu nie ma i od tad moje problemy przeszukalem juz nie jedno miejsce w seci i wogole prosze pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
aha i jeszcze
no wlasnie i jeszcze w tym filmie to tak bylo ze wszyscy chcieli jechac na jakas plaze czy uwazali ze jest plaza ale nikt tam nie byl a jak sie wybral glowny bocheter to sie okazalo ze tam jest tylko plakat plazy, i chyba byla tam tez jakas latarnia ale to tez jakas taka sciema byla, prosze musze to znalezc pomozcie bo juz jestem w trakcie przegladania 39 tys filmow na filwebie :(
dobra dzieki ide spac
znalazlem juz mam ten film to drak city dzieki bogu ze byl na d bo to dopiero czwarta litera alfabetu :)