Serial najprawdopodbniej z początku lat 90, albo końcówki 80. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że jego tytuł brzmiał w stylu "Byle do dzwonka" i opowiadał o młodzieży - ich problemy itp. Szukałam serialu o takim tytule, ale nigdzie nie ma śladu...Wiem że głównym bohaterem był chłopak, który razem ze swoim przyjacielem chodził do liceum, gdzie przeżywał pierwszą miłość. Poza tym przychodzi mi jeszcze do głowy, że jeden z nich miał dłuższe, ciemne włosy, a ten drugi był chyba blondynem. Ten serial wyemitowała chyba Tvp2 lub Tvp1, gdzieś w połowie lat 90 ;). I wiem, że była taka kolorowa ramówka, która kończyła się zbliżeniem na twarze tych chłopaków ;). No tak dużo...Ale liczę, że ktoś może mi pomóc!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sandrula

Może to "Szkoła złamanych serc"? TVP1 go emitowała niedawno.

Elizabeth_12

Nie, bo tam odcinki wiązały się ze sobą ;).

sandrula

Przykro mi ale nie wiem. Może ktoś inny będzie wiedział.Pozdrawiam:)

sandrula

To na pewno "Saved by the bell" :) (U nas serial byl puszczany wlasnie pod tytulem "Byle do dzwonka")

http://www.filmweb.pl/Saved+by+the+Bell+1989+o+filmie,Film,id=108963 [www.filmweb.pl/Saved+by...]

Amaliya

Tak, to jest to! :) Dziekuję!!! Od razu mi się skojarzyli aktorzy :). Jeszcze raz dzięki!!