Witajcie może nie wszystkich zainteresuje ten temat ale mam nadzieję że jeszcze są istnieją fani piłki nożnej. Tegoroczny mundial był bardzo interesujący i zachwycił zapewne wszystkich nawet tych, którzy mniej lubią tę dyscyplinę sportu. Wielu kibiców nie spodziewało się, że tak szybko odpadnie Brazylia z rozgrywek. a do finału dojdą Włosi. Mnie osobiście zaskoczył ten finał. Miałem nadzieję, że to właśnie Brazylia i Niemcy stoczą ostateczny bój o puchar ale cóż w piłce nożnej wszystko jest możliwe. Piszcie swoje opinie na ten temat. Pozdrawiam
Po pierwsze po jakiego Ch*ja zakladasz temat dotyczacy tak zj*banego mundialu jak tegoroczny i jakiego ch*ja obchodza cie nasze odczucia na jego temat 3 miesiace po jego zakonczeniu. Po drugie czemu w dziale filmy. Jak nie masz pomyslu na temat to nie pisz nic
Nie wiem jakie były jego początki. Za to wiem, że teraz jest niegrzeczny, chamski i źle wychowany.
A Ty zwyczajnie pisz sobie o tym, o czym chcesz, czym się pasjonujesz, czym się chcesz podzielić. Najlepiej, oczywiście, w odpowiednim dziale.
A na chamów nie zwracaj uwagi.
Można sobie wyobrazić, że to było dobre widowisko filmowe dobrze wyreżyserowane nie sądzicie? Więcej wyobraźni moi mili!!!
Ok jak jestes nowy na FW to sorry. Powodzenia w zakladaniu sensowniejszych tematow i przyzwyczaj sie do atmosfery raczej sarkastyczno-ironicznej. Pozdro
Po prostu twórz takie tematy w dziale INNE. A w ogóle tematy które mają mało wspólnego z filmem to chyba najlepiej zakładać na swoim blogu. Pozdrowienia
Mnie też zaskoczyło,że Brazylia odpadła tak szybko;/
Poza tym zadowolona jestem z wyniku meczu finałowego bo nieznoszę Francji...zdziwił mnie również "wyczyn" "boskiego Zizou"...beznadziejnie dał się sprowokować...Poza tym kibicowałam również Argentynie,Polsce [ale jak widać nie pomogło],Brazylii oraz właśnie Włochom.
Pozdrawiam