Witam, mam problem. Kiedyś oglądałem film z moim kolegą, leciał on dość późno w telewizji (nawet
ciężko mi sobie przypomnieć nazwę kanału, a co dopiero tytuł); był to horror bądź thriller, coś na
pograniczu. Fabuła filmu polegała na tym, iż była piątka znajomych (dwie dziewczyny i trzech facetów),
którzy wybrali się na jakąś piękną i malowniczą wyspę. Pamiętam, że dwóch facetów starało się o jedną z
nich, faktycznie jednemu się udało, ale drugi był niezrównoważony psychicznie i często dawał temu upust,
m.in. pobił jakiegoś surfera na plaży, wkładał rękę za majtki tej dziewczyny, a kiedy przegrał batalię o jej
serce, urządził gehennę znajomym na łodzi, wszyscy byli przerażeni. Film się kończy tak, iż facet związany
ląduje na tratwie przymocowanej sznurkiem do łodzi, lecz kobieta najbardziej terroryzowana odwiązuje ją,
zostawiając psychopatę na środku oceanu. Czy możecie mi pomóc i powiedzieć jaki jest tytuł tego filmu?
Nie jest on zbyt lotny, nie gra w nim żaden znany aktor, a szukam go w google z kolegą od tygodnia i nie
mogę go w żaden sposób znaleźć. Bardzo proszę o pomoc, myślę że wy zorientujecie się, o jaki film
chodzi. Z góry dziękuję za pomoc :)
P.S. Nawet napisałem w tej sprawie do redakcji filmwebu i oni byli bezradni, może użytkownicy okażą się
skuteczniejsi ;)