Proszę zaproponujcie mi filmy w których następuje przemiana bohatera z prawego na usposobienie zła. Jak wiadomo łatwiej jest zagrać dobrych bohaterów niż złych a tym bardziej pokazać przemianę z dobrego w złego. Przykładem takich produkcji jest Hannibal. Po drugiej stronie maski czy Ballada ptaków i węży

Outsider1991

Adwokat diabła
The Devil's Advocate19972h 24m
7,9
445 tys. ocen
6,9
62 krytyków

RPT70

Dziękuję. Odświeżę sobie ten film bo nie pamiętam by była tam owa przemiana. Proszę też o kolejne Twoje propozycje

Outsider1991

SPOILERY

Spiderman 3 - Harry Osbourne i Eddie Brock
X-Men Pierwsza klasa - Magneto
X-Men Ostatni bastion - Jean Grey
Carrie - Carrie
Lśnienie  - Jack Torrance
Ojciec Chrzestny - Michael Corleone
Gwiezdne Wojny Zemsta Sithów - Anakin Skywalker
Mroczny Rycerz - Harvey Dent
Powrót Batmana - Selina Kyle
Co kryje prawda - Norman Spencer

adamus0101

Dziękuję... Widziałem większość filmów oprócz tych z uniwersum Marvela. Stąd moje pytanie czy żeby zrozumieć X MEN pierwsza klasa i ostatni bastion trzeba znać powstałe silny z tej serii?

adamus0101

Dziękuję za Twoje propozycje. Widziałem większość i odświeżę sobie je na pewno. Nie widziałem tylko tych z uniwersum Marvela. Stąd moje pytanie czy żeby zrozumieć X MEN pierwsza klasa i ostatni bastion trzeba znać pozostałe filmy tej serii? Proszę też o dalszą pomoc w doborze filmów pasujących do tematu

Outsider1991

X-Menów lepiej oglądać po kolei bo są wątki, które przewijają się przez całą serię. Chociaż Pierwsza klasa to niby taki lekki reboot z młodszą obsadą ale w późniejszych filmach i tak powracają starzy aktorzy oraz wszystko łączy się z poprzednimi filmami.

Outsider1991

Upadek (1993), Mortal Kombat (2021), Obcy decydujące starcie (1986)

adamus0101

Dziękuję... I proszę o więcej gdyż widziałem te produkcie

Outsider1991

Twarzą w twarz z 1967

de_Franco

Dziękuję... Spróbuję znaleźć i zobaczyc. Proszę również o dalszą pomoc

Outsider1991

Proszę o dalszą wasza bezcenną pomoc