Witajcie, potrzebuje pomocy w namierzeniu tytułu filmu. Przeszukałem już całe forum oraz całe google. Niestety bezskutecznie. Podejrzewam, że film ten jest klasykiem aczkolwiek ja oglądam bardzo mało amerykańskich filmów. Otóż fabuła filmu dzieje się gdzieś w slumsach jednego z amerykańskich wielkich miast (chyba wschodnie wybrzeże) Film opowiada o losocha nastoletniego Afroamerykanina, który z jakichś powodów staję się kurierem mafii handlującej narkotykami. Film kończy się w taki sposób, że w pewnym momencie on próbuję przechytrzyć swoich pracodawców i jeśli dobrze pamięta to mu się udaje. Film oglądałem dawno gdzieś na jakimś festiwalu niewątpliwie był to film z gatunku - Dramat. Proszę o pomoc ponieważ strasznie mnie to dręczy. Trapi mnie także inny film, który oglądałem kiedyś w TVP2. Typowo gangsterskie dzieło gdzie dwóch braci (Latynosi) prowadzi swoje brudne interesy, następnie dzielą swoje wpływy i jeden z nich odnosi większy sukces. Pieniądze inwestuje (jeśli dobrze pamiętam w giełdę) i pomnaża swoje pieniążki wielokrotnie. Koniec końców chyba się obaj zabijają. Pamiętam także że wplątany w ten film był jakiś wątek miłosny. Z góry dziękuje i pozdrawiam!