Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.

Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac skrzypce i nagle pojawia sie jej biologiczna matka.Pozniej pamietam tylko urywki.Jedyna scena,ktora mi utkwila w glowie to ta, w ktorej dziewczynka kradnie samochod ze swoim kolego i prowadzi auto udajac sie na lotnisko,gdyz jej matka odlatuje.I pamietam, ze chyba policja ich sciga.Wiem,ze to niewiele,ale moze ktos pomoze.
To film z lat 80 albo wczesnych 90 i widzialam go w telewizji pare ladnych lat temu.

Juz od dluzszego czasu meczy mnie tytul tego filmu.Pamietam tylko,ze to film mysle z lat 80 lub 90.Jest kobieta,ktora jest aktorka.Zostawila swojej matce do wychowania swoja corke.Dziewczynie powiedziala,ze jest jej ciotka,a ona jest corka jej siostry bliznaczki,ktora nie zyje.Pamietam niewielefragmentow.Pamietam,ze dziewczyna tez zostaje pozniej aktorka(chyba teatralna) i poznaje swojego ojca aktora.Maja zagrac w tej samej sztuce czy filie razem i wtedy matka mowi jej cala prawde.
Prosze o pomoc

anninaja

Proszewas bardzo o pomoc. Czy to mozliwe, ze nikt nie widzial tych filmow. Juz od dwoch lat bezskutecznie szukam na roznych forum tych dwoch tytulow. Blagam pomozcie.

użytkownik usunięty
anninaja

Ten 1-szy to może być Matka swojej matki.

Niestety nie. To nie byl polski film i fabula jest zupelnie inna ale dzieki.

anninaja

Przypomniało mi się, że w tym samym czasie w tv emitowany był serial Lace I i Lace II.

anninaja

Ponawiam pytanie