Szukam filmu (horror) nakręconego między 83-98 rokiem (ale nie wiem dokładnie), produkcji prawdopodobnie szwedzkiej lub duńskiej, ale na pewno nie USA.
Pewien mężczyzna (właściwie młodzieniec), chce studiować medycynę. Zamierza też dorobić sobie trochę pieniążków. Koledzy załatwiają mu robotę w miejskim zakładzie pogrzebowym. Chłopak pracuje nocami, przemieżając przerażające korytarze kostnicy, a jego zadaniem jest włączanie odpowiednich lampek. Pewnego razu koledzy wykręcają mu głupi kawał, zapalając za niego ową lampkę, a pracownik (owy młodzieniec) wie, że w zakładzie jest sam.
Horror trzyma w napięciu, a tak na prawdę nie dzieje się w nim nic zaskakującego (żaden trup nie wstaje z martwych, potwory nie wyskakują z szafy). Czy wiecie, o co mi chodzi? Czy znacie tytuł tego filmu? Pomóżcie

P.S Nie chodzi mi o "Kostnicę"

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
moniqas

...czy tylko ja widzę, że jej/jego avatar jest w rozmiarach 200x150?!... to pewnie znów remont... ale dziwne...

...a co do filmu to nie mam pojęcia...

Snaga_Przeklety

Niestety nie moge Ci pomóc, nie znam tego filmu:(
Snaga nie jestes sam;) Ja też widzę dużżży avatar...

ania__87

Ja tez tak chce :)

Moomac

...no dobra Moomac... ale z tego co ja widzę, to Twój avatara nawet na Twoim blogu nie jest za duży :)... więc takie powiększenie mogło by razić poważną pikselozą...

Snaga_Przeklety

Ekhem... Tego... Rozmiar sie nie liczy! Juz nie chce takiego duzego ava! W pelni satysfakcjonuje mnie moj mały...:(. Naprawde...! Przysiegam...! :( Zostawcie mnie w spokoju, chce byc sam:(

Swoja droga, ile dzisiaj kosztuje operacja powiekszenia avka? ;)

Moomac

Widać, że autorka topic'u była wcześniej na Onet.pl

Moomac

Fajnie, że ten avatar taaaaki duży. Dobrze widać piersi ;)

użytkownik usunięty
Chidder

Ty no ja też tak chce ^^
moje tematy będą bardzo popularne.. może autorka zdradzi nam tajemnice: jak tego dokonała ??

użytkownik usunięty

Widzę, że nie tylko ja widzę nieco powiększony avatar w tym temacie. Myślałem już, że coś mi się chrzani z przeglądarką.

użytkownik usunięty

Widzę, że nie tylko ja widzę nieco powiększony avatar w tym temacie. Myślałem już, że coś mi się chrzani z przeglądarką.

ustawcie avek o rozmiarach 100x160 w formacie jpg. Przed chwilą testowałem to, jak ktoś miał szczeście mógł ujrzec wiielkie logo od pewnej znanej gry. Ta luka w systemie jest od dawna, sam kilka miesiecy temu widziałem taki dyży avatar u innego użytkownika.

moniqas

...w "gorących wpisach/blogach" Beechbone też ma powiększonego avatara... wczoraj widziałem coś takiego chyba u użytkownika KADAJa (lub coś w podobie)...

...pytanie do werów,adminów,redakcji,Boga,pa pieża,prezydenta i premiera:
!!!?KIEDY MÓJ AVATAR ZOSTANIE POWIĘKSZONY?!!!

Snaga_Przeklety

wow, czy ja dobrze widze? wróciłem na stary animowany avatar który właśnie jest na tym forum:D tylko troche głupio się tak przez tłum wychylac:)

BSQ

chyba on wpadł na ten sam pomysł co ja. A ci Snaga na co to, przecież każdy ciebie tu na FW zna;)

a u was też FW tak wolno chodzi?

moniqas

Niezłego Offtopa sobie zrobiliście ;)

A co do powiększonego avka to też kilka takich widziałem w "użytkownicy online"

Nike

użytkownik żabka najlepszy:D

BSQ

A mi się podoba avatar należący do użytkownika luka sz :P

moniqas

...mało brakowało a avatar DON POLAKO'a by mnie rozerwał na strzępy!...
patrzcie tu na dole:
http://www.filmweb.pl/o%2Brany%2BxD%2Btemat,Topic,id=503370 [www.filmweb.pl/o%2Brany...]

moniqas

...mało brakowało a avatar DON POLAKO'a by mnie rozerwał na strzępy!...
patrzcie tu na dole:
http://www.filmweb.pl/o%2Brany%2BxD%2Btemat,Topic,id=503370 [www.filmweb.pl/o%2Brany...]
...jest WIELKI...