Do jakich filmów macie największy sentyment? Albo jakie kojarzą się wam z dzieciństwem? Ja się wychowałam na ''Edwardzie Nożycorękim''. Pierwszy raz obejrzałam ten film, gdy miałam może z 5 lat. Teraz mam troszke więcej, ale gdy tylko usłyszę fragment tej niesamowitej ścieżki dżwiękowj, mam łzy w oczach...
Ja mam wielki sentyment do "Willow'a", "Zaklętej w sokoła" i... "Evil Dead III". Ten ostatni widziałem kilkanaście razy.
ja wychowałam się na Reksiu i Bolku i Lolku, no i nie moge pominąć mohego ulubieńca Krecika :P :P :P A tak poważnie to tez na Edwardzie Nożycorękim....
"pogromcy duchów" i "miasteczko twin peaks", te zdecydowanie najbardziej zostały w mojej pamięci;-)))
Bardzo lubię film "Uwolnić orke".Byłem na nim w kinie jako dzieciak i do dziś ogromnie mi się podoba.
a ja musze skądś ściągnąć ten film ..tzn Edwarda nożycorękiego ! :-)
a co do filmów z dzieciństwa.. cóż, o dostep do zasobów filmowych nie było wówczas łatwo więc oglądałem co było na kasetach video.. o jak dobrze że teraz jest internet :D !!! Słyszał ktoś o "Bandzie jednej ręki"..? w dzieciństwie mi sie podobał.. ale gdzie go teraz szukać ..