Macie jakiś tytuł z młodych lat którego szukacie? nie pamiętacie jego tytułu? Napiszcie tutaj wszystko co o nim wiecie, może będę mógł wam pomóc... Wolałbym raczej filmy amerykańskie...
ten film to "Miłość i inne nieszczęścia"
Ja szukam filmu o dziewczynkach ktore jak były małe zostały porwane na jakas wyspe i tam szkolone na wykwalifikowane zabójczynie. Pod koniec miała zostac jedna( nawzajem sie zabijały) ale okazało sie ze trzy są dobre. No i te trzy wyjechały do jakiegos Honkongu albo gdzies tam i wykonywały zlecenia.
Film jest produkcji Chinskiej albo Japonskiej, błagam pomózcie!
Ja szukam 2 filmów, których tytuły pamiętam, ale na Filmwebie są chyba pod inną nazwą:
"Kod Milesa" - o jakimś dzieciaku chorym na taką "trzęsionkę" (zaczynał się trząść jak się bardzo zestresował, np. po spotkaniu z dawno nie widzianym ojcem)
"Papuga szczęścia" - stara, azjatycka komedia. Była baza wojskowa, w której trzymali jakąś cenną papugę, ale nie pamiętam o co tam chodziło
POLA WHITE :) myślę że szukasz "The butterfly effect" (2004) czyli "Efekt motyla". Są już nawet 3 części. Ten film jest właśnie o tym, o czym pisałaś. Pozdr,
Nie, to na pewno nie ten film. Ten o który mi chodzi jest prawie wcale nieznany.
cześć ja poszukuje filmu 53 dni zimy 2006.Nigdzie nie mogę go znależ żeby ściągnąć wdzięczny bym był za pomoc
witam wszystkich, a najbardziej tego kto zgadnie co to za film chociaż ostrzegam że mam mało danych...
rzecz jest o miłości między kobietą i mężczyzną ona latała samolotem on chyba też,i oczywiście jak to zwykle bywa między nimi coś stało na przeszkodzie ale chyba w końcu byli razem lub któreś z nich zginęło SORKI ale naprawdę nie pamiętam:) film z lat koniec 80ych początek 90ych raczej angielski kojarzy mi się z niedzielnym południem, głównie interesuje mnie piosenka z tego filmu "my life is...cośtam" melodię pamiętam do dziś boski utwór śpiewany przez głos kobiecy w stylu Barbary Streisand lub Shirley Bassey byłabym wdzięczna:) czekam już ponad 10 lat więc jeszcze poczekam...:)
owszem:) szukam filmu ktorego fabula opowiada o losach kobiety potrafiacej czytac w myslach.kiedy byla dzieckiem umowila se ze swoja przyjaciolka Hope w lesie ale nie doszla na spotkanie bo pobil ja ojciec. tej samej nocy ktos (jak sie pozniej okazuje najlepszy przyjaciel glownej bohaterki) zabija Hope. po latach kobieta wraca do rodzinnego miasteczka aby odnalezc morderce.
mam nadzieje ze tyle wystarczy;)pozdrawiam
film z lat 70 opowiadający o losach polskiej partyzantki w walce z ruskami przybliżony tytuł filmu "nie ma drogi powrotnej"proszę się tym tytułeem nie sugerować może to być film produkcji ZZSR.Na końcu filmu/serialu partyzanci zostają rozstrzelani w brzozowym lesie.
odzywam się żeby dac ludziom odetchnąc ponieważ znalazłam swój film jakby ktoś chciał wiedziec to "Póki/ Dopóki się znów nie spotkamy" 1989 rocznik i jest na filmweb. polecam
Szukam horroru, niestety nie mam pojęcia ani jaki rocznik, ani nie kojarzę nikogo z obsady. Jedyne co mi świta, to urywki fabuły:
- słońce zabija
- pamiętam scenę z trumną (?) na scenie
Film ten chodzi za mną od ponad 20 lat, oglądałam go jako młody szczaw w 80-tych latach i nie mogę go sobie przypomnieć.
Będę wdzięczna za pomoc.
"Za dużo szczegółów nie pamiętam, była sobie dziewczyna która była w zakonie i postanowiła uciec z tego zakonu,jedyne co pamiętam to to,że była to komedia, i nic więcej a bardzo chciałbym ten film obejrzeć. pozdrawiam "
przez 5 lat nie znalazłem tego filmu, niestety
Pamietam ze akcja toczyla sie na wsi. W filmie wystepowaly dwie siostry, ktore byly zakochane w tym samym chlopaku. On byl chyba jakims mechanikiem, a napewno pracowal w warsztacie. Pamietam jeszcze romantyczna scene w lesie, albo na polanie, miedzy starsza siostra, a tym chlopakiem. Pod koniec filmu chlopak ginie, gdyz jadac na kosiarce (;p) zaczepil mu sie kapelusz o drzewo i sam spadl pod kosiarke probujac podniesc okrycie glowy.
Szukam filmu który był w 2010 we wrześniu byłam z moim na dzień chłopaka. Film 3D, jeden z takich typu Step up. Tutaj były grupy które walczyły ze sobą. Chyba mieszanina tańca była hip-hop i baletu. W każdym bądź razie grała tam blondynka, która już na początku rozstała się facetem, a tłumaczył on tym że musi się uczyć czy jakoś tak i odszedł od ich grupy tanecznej.
serial na dwójce lub jedynce lecziła z trzy lata temu dziewczyna wychodzi z więzienia chyba
za zamordowanie matki lub ojca nie wiem w domu czeka na nią babcia siostra i brat.
Siostry idą na plaże tam spotykają dwoch męszczyzn nie wiedzą jednak że zamienili się
miejscami. Jeden jest bogaty ma hotel a drugi jest jego przyjacielem mial on na imie endi.
Jedna z siostr idzie z jednym druga z drugim. Jedna siostra muśli ze jest on biedny
zakochuje się w nim gdy następny dzien idzie do hotel zapytać się o prace spotyka go tam i
prawda wychodzi na jaw. Rozmawia ona z jego siostrą ta mówii mu że ma on narzyczoną.
1) Szukam filmu (komedia sprzed najdalej 4-5 lat), z którego pamiętam niewiele: dwóch kolesi poszło do salonu masażu. Siedzą i czekają. Jeden z nich zamiast fajnej dziewczyny uzyskuje pomoc masażysty, którym jest łysy gruby koleś. Jakaś komedia. Najlepsze jest to, że mam gdzieś na płytach, ale kompletnie nie wiem gdzie.
2) Jest to komedia, być może erotyczna . Na 100% włoska. Pamiętam scenę, w której na talerzu leży marchewka i dwa przekrojone jajka po bokach. Pokazany był taki okrągły stół na świeżym powietrzu i ten talerz. Nie jest to "Rimini, rimini". Jednym z głównych aktorów był gruby facet około pięćdziesiątki, z czarnymi wąsami. Wiem, że rozmawiał z jakąś kobietą na łóżku. Pamiętam też motyw, że niektóre kobiety śmiały się z niego. Każdy tekst na tym filmie był prześmieszny. Oglądałem w 2007 albo w 2008 na Polonii 1, chyba latem - lipiec albo sierpień.
3) Szukam czarno-białego filmu o rewolucji seksualnej we Francji. Pamiętam, że główni bohaterowie (dwóch kolesi) chyba zajmowało się handlem narkotykami. To był jednak wątek poboczny - ważniejszy był motyw rewolucji seksualnej. Kojarzę, że ten chłopak, co bardzo ją popierał, zmienił zdanie, gdy opuściła go dziewczyna i odeszła do innego. Wiem, że główny bohater unikał wojska i wymigiwał się od niego, tłumacząc się brakiem czasu. Nie otwierał, gdy przyszedł do niego żandarm, potem stanął przed sądem. Sporo wątków erotycznych też było. Więcej nie pamiętam. Leciało jakieś 5 lat temu. Kojarzę również, że tych dwóch kolesi pojechało kupić te narkotyki czy coś w tym stylu. Pamiętam jak się jeden zatrzymał i sikał, a drugi pilnował, czy nikt nie idzie. Później kojarzę wszystko (cały film) w czarno-białym kolorze. Na pewno akcja toczyła się we Francji lub Paryżu (na 95%), Przypominam sobie również moment, kiedy dziewczyna mówi do chłopaka, że ma ochotę na jego kuzyna i chce się z nim przespać. Pamiętam, jak później (po seksie z tym kuzynem) śmieje się do swojego chłopaka i mówi: "Miał bardzo małego. Znacznie mniejszego niż ty". Były wątki różnych romansów. Wiem na pewno (pisało to w recenzji filmu w gazecie na "Ale Kino"), że chłopak zmienia zdanie na temat rewolucji obyczajowej (seksualnej), gdyż dziewczyna go zdradza, chce mieć więcej partnerów - coś w ten deseń.
z jakiego to filmu?
http://img.myepicwall.com/i/2011/11/f9f89a79d31291146a34cfd424e4c79b.gif?1320755 681
Polski film o jakimś gościu, który został zwolniony z pracy, po czym poszedł do restauracji, gdzie obsługa myślała, że jest on z inspekcji handlowej, nadskakiwała mu i spełniała jego zachcianki. Anyone? :D
http://img830.imageshack.us/img830/8518/40222509.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/8510/87147627.jpg
To raczej dziwna że nagle dwie osoby pytają o te same screeny...dosłownie nawet nazwa pliku się zgadza. Pewnie próbują oszukać w jakąś grę na innym portalu.
http://www.filmweb.pl/user/sdaszek
http://www.filmweb.pl/forum/FILMY/%22SZUKAM+FILMU%22+%22MAM+PROBLEM+Z+FILMEM...% 22+%28IX%29,1640096?page=5
Kiedyś zdarzyło się, że trzy osoby (a raczej jedna) pytały o ten sam film w ciągu dwóch dni. Napisane było jota w jotę.
kiedyś oglądałam ten film i dziś sobie o nim przypomniałam, niestety nie znam tytułu. Film
opowiada o kanadyjce mieszkającej w USA, której skończyła sie wiza i musiała wrócić do
Kanady. Tam zaszła w ciążę i pamiętam takie sceny jak jej chłopak na ścianie w szopie
odrysowywał jej brzuch. Jeśli ktoś ten film kojarzy lub zna tytuł prosze o pomoc!
Witam serdecznie szukam trzech filmów.
1. Jeden z filmów to akcja rozgrywa się w szkocji, jest dwoch braci jeden normalny drugi upośledzony. W pewnej chwili ten normalny porywa i namawia upośledzonego do wyjechania i przezycia przygody jada pod namiot. Ten upośledzony był gnebiony przez brata i ten normalny chciał się zaprzyjaźnić z nim. podczas podróży przechodza dużo różnych przygód.
2. jest to bajka z lat 90 moze troszke później w pełni skomputeryzowana jest pokazana jakby przyszłośc składałą się z kilku części, jest wirtualne morze wirtualny wulkan w tórym siedziała tj kobieta klaun z łezka pod okiem jak się denerwowała
3. to film min z 2005 rku akcja zaczyna się i ukazany jest bohater postrzelony w brzuch i ucieka, przez całą akcje filmu chodzi o to ,ze szukaja rewolwera bądź innej broni palnej.
W kazdym razie dziekuję za pomoc. odpiszcie bo mam ochote na obejrzenie tych filmów i bajek raz jeszcze.
Ojeej Dokładnie o to mi chodziło Dziękuję bardzo, to jeszcze te dwa filmy. ;) Jeszcze raz Dzięki wielkie. :)
Ojeej Dokładnie o to mi chodziło Dziękuję bardzo. ;)
Reszte już znalazłem
1. http://www.filmweb.pl/film/Z+g%C3%B3rki-2007-520331#
3. http://www.filmweb.pl/film/Pot%C4%99ga+strachu-2006-142672
Pamiętam film, w którym Amerykanin ucieka przez jakąś bazę z Rosjanką. Wiem, że ta Rosjanka odgrywała dość ważną rolę (aktorka z długimi czarnymi włosami). Kojarzę, że ona lubiła wypić i pamiętam moment, jak wypija butelkę (prawdopodobnie wódki) niemal od razu. On do niej mówi "Złap trochę oddechu". Później był dialog - Rosjanka mówi "Wiesz jak jest po angielsku dupa? - Żopa". Była też scena, jak ktoś został zastrzelony w helikopterze nieopodal tej bazy (tak mi się wydaje)
Film amerykański, oglądałem w latach 1998-2001 prawdopodobnie.
Film, w którym taka psychicznie chora kobieta porwała mała
dziewczynkę, ponieważ tamta sprowokowała na obozie córkę tej kobiety, żeby poszła pływać
a ona nie umiała i się utopiła!? I potem ta stara sobie ubzdurała, że ta dziewczynka to jest
jej córka
Taka psychicznie chora jak TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :D:D Po profilu widać, że lubisz filmy o maltretowanych dzieciach chyba sama byłaś takim dzieckiemmmmmmmmmm :D