użytkownik usunięty

cze , czy ktoś wie jak znaleść ścieżkę dzwiękowądo filmu ' Usłane różami' i kto śpiewa piosenkę w zwiastunie tego filmu, to napewno kobieta ale co dalej .....?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Proszę bardzo,najważniejsze piosenki
4. Independent Love Song - Scarlet,Ice Cream - Sarah McLachlan,Amelia And The King Of Plants,
Killing Time - Daniel O'Brien,Nervous Heart - The Borrowers

uSLANE
Jezeli jest to film ze Slater'rem i Ryder to piosenke wykonuje zespol
SCARLET; )

użytkownik usunięty
Karola_3

hej
dzieki ,myslałam ze to tylko jakas kobieta -solistka ,wlasnie nie dawno znalazlam taka nazwe wykonawcy na tej plycie,dzieki tobie wiem ze to zespol. pozdrowionka

użytkownik usunięty

Hej...
Hej...
Ja posiadam tę ściezkę dzwiekową ;) niestety otrzymałam ją bardzo dawno i mam ją na komputerze, ale niestety nie mam podpianych piosenek, wiec nie moge powiedziec kto śpiewa tę piosenkę...:(
Dostalam tę płytę od znajomego ze Stanów, nie wiem gdzie moze byc w Polsce dostepna, ale skontaktuj sie ze mną, może cos poradzimy;)
Pozdrawiam

użytkownik usunięty

dzieki
dzięki za wiadomość ,szukałam tej ścieżki w całym moim miescie ale nic facet z muzycznego obiecywał, obiecywał i na tym się skończyło pewnie naprawde trudno ja zdobyc szkoda bo bardzo mi zalezy jestem zreszta maniaczka muzyczna i jak spodoba mi sie jakas piosenka to poprostu nie moge bez niej zyc i tak właśnie jest z utworami na tej płycie . pozdrawiam

Kazaa Lite 2 Info
Probowales szukac w kazie tam majac chocby tytul udalo by ci sie pewnieodnalesc ta muzyke z filmu.