no wlasnie wiec potrzebuje duzej dawki komedii romantycznych dla nastolatkow xD...takich bzdetow jak na przyklad cindrella story zeby wywolac usmiech...
...do czego to dochodzi?!chyba 'doroslam' do takich filmow;)...w kazdym razie zycze udanego koncowowakacyjnego wypoczynku najlepiej przy filmie, zamierzam tez z tego skorzystac tylko potrzebuje tych tytulow:)...
a wiec specjalnie dla Ciebie :)
40 dni i 40 nocy
50 pierwszych randek
Zgadnij Kto
Nowozency
Chasing Liberty
Just Friend
Masz Wiadomosc
Terminal
Polowanie na druhny
Zakochany bez pamieci
Zakrecony piatek (lub jakos podobnie)
Cala ona
Moje wielkie greckie wesele
Pozew o milosc
Sposob na tesciowa
Powiedz tak
Jesli tylko !!!! --) Polecam
Naga prawda o milosci
Lepiej pozno niz pozniej
Facet z ogloszenia
Eurotrip
Roadtrip
Bruce Wszechmogacy
Tam Gdzie Ty
How to deal
Zakazany owoc
Pozdrawiam
Zauważyłam że poleciłeś koleżance filmiki z seri komedi romantycznych...a moze znasz jakies fajne godne uwagi horrory , sensacje lub dramaty bo mi sie pomysly kończą na dobre filmy.A tak nawiasem widziales jakies fajne polskie filmy bo ja kilka fajnych widzialam ale moze są ktorych jeszcze nie!!!!z gory dzieki za pomoc ....pozdrawiam :)
a wiec z tych filmow polecam Ci - if only, joe black, glosy, zycie ktorego nie bylo, rekrut, shutter, wzgorza maja oczy, 13 duchow, population 463(lub jakos podobnie) oszukac przeznaczenie, czas surferow, tylko mnie kochaj, hotel rwanda, tozsamosc, bourne identity, miedzy slowami, jak sobie jeszcze cos przypomne to dam znac :)
filmiki :
piżama party
ostatnie wakacje'06
miłość na zamówienie
na ostrzu- droga po złoto
reise your voice
tak jak w niebie
dziewczyny w nowym yorku
replikate
just my luck
sztuka zrywania '06
mam jeszcze gry weselne ale jeszcze nie zdążyłam obejrzeć wiec nie wiem czy fajne
fajne tez są filmy:
shaggy dog '06 familijny
klik i robisz co chcesz '06 komedia
16 przecznica '06 sensacja
polecam i pozrawiam : miłego oglądania :) :) :)
co do komedii romantycznych i wogóle romanttcznych filmów to:
50 pierwszych randek
Pretty man czyli chłopak do wynajęcia
Zatańcz ze mną
Córka prezydenta
Jak w niebie
Hot chick - nie romantyczne ale świetna komedia ;]
Zupełnie jak miłość
Zakręcony piątek
Wygraj randkę
Lepiej późno niż później
Czego pragnie dziewczyna
Dirty dancing 2
Szansa na sukces
polecam' dume i uprzedzenie'. troche nudn kom.rom.( moze dlatego ze ogladałam w nocy) ale ujdzie w tym gatunku:P