Witam wszystkich. Chciałbym żebyście ocenili jeden z naszych amatorskich filmików. Niestety nie jesteśmy profesionalistami a kręcone jest to aparatem cyfrowym jednak chcielibyśmy się dowiedziec co o tym sądzicie. Zamieszczan link do tego i innych filmików naszej produkcji. ps. mamy 15 lat

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1648203164589132708&q=gieroy [video.google.pl/videopl...]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
szakal_11

Według mnie filmik jest całkiem zabawny i dziady mają fajne kostiumy. Fajny. Mój brat z kolegami też kiedyś kręcił podobne. Myślę że powinniście kręcić dalej ;D

użytkownik usunięty
pettycoat

To że macie 15 lat faktycznie może i was usprawiedliwia, ale mnie się wydaję, że w krytyce, litość nie powinna być jedynym kryterium. Więc...
- beznadziejny post-synchron (mogliście kilka osób użyć do podkładu głosów)
- scenariusz... jaki scenariusz?
- muzyka - jak widzę 15toletnich dresów maszerujących przy akompaniamencie patriotycznych pieśni, to mnie strzela. wstyd!
- praca kamery zasługuje na pochwałę. Fajne ujęcia i kompozycje.

Jak dla mnie - 3/10.
Nie zasłaniaj się wiekiem, tylko staraj się zawsze równać do nalepszych.

szakal_11

Lubię oglądać amatorskie kino, ale ten film to już przesada. Dialogi, scenariusz, efekty, charakteryzacja - dno!!!
Jedyne co mogło się podobac to scenografia, a dokładniej sceny wewnątrz.
Muzyka cholernie dziwnie dobrana, a zdjęcie mozna bylo lepiej zrobic, wiem bo sam mam aparat cyfrowy.
Jak dla mnie 2/10