witam!
czy jest mi w stanie ktos pomoc? Bardzi bym prosil... moj problem jest taki ze w dzial z plkatami mopge wejsc jednynie kiedy na glownej stronie pokazuje sie "napis" zobacz nowe plakaty ... tylko wtedy moge wejsc do tego dzialu i je obejrzec ..
pytanie jest takie: gdzie i jak "krok po kroku" moge wejsc do tego dzialu kiedy tylko zechce ... mozecie mi napisac?
z gory dziekuje i pozdrawiam!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Szydzior

Mogę się mylić, więc z góry przepraszam. Na filmwebie nie ma czegoś takiego jak dział z plakatami. Chodzi Ci zapewne o newsy, w których co jakiś czas pojawiają się najnowsze plakaty np to: http://www.filmweb.pl/Zobacz+najnowsze+plakaty+2006+10+28+news,News,id=31750 [www.filmweb.pl/Zobacz+n...] . Żeby to znaleźć trzeba w wyszukiwarkę wpisać "zobacz najnowsze plakaty", a w drugim okienku wybrać "w newsroomie"

Kiudo

dziekuje za informacje!
moze rzeczywiscie masz racje bo ja szukalem i to bardzo dlugo miejsca w ktorym moglbym znalezc plakaty bo dzieki temu moge dotrzec do filmow ktore nop nie mialy premiery w Polsce... nie znalazlem rzeczywiscie takiego dzialu a raz na kiedy moglem zobaczyc plakaty kiedy pojawiala sie informacja w newsach ... zgadzaloby sie wiec Twe "przypuszczenie" :)
Jeszcze raz serdecznie dziekuje i pozdrawiam!