Przez ciebie oplułem monitor pewnym płynem i zalałem drugą klawiaturę w ciągu miesiąca. Jeśli ta mi się zepsuje to wyślę Ci rachunek :)
Żarty żartami, ale muszę przyznać że niezła prowokacja. Zwłaszcza widząc Twoje Ulubione filmy i aktorów. Samo dobre kino.
...a wcale nie taka dobra ta prowokacja!... brakuje tu najważniejszego:
PROWOKATORA
...owszem, zarzucił on temat... my się udzielamy... a on milczy!... to jest skandal... bo co to niby ma być?... jak chce prowokować, to nich się udzial, brnie w głupotę itd....
...a tak... phi...
No właśnie , my się tak nie będziemy bawić... albo hellboy wyjdzie do nas, albo sami do niego przyjdziemy... łeeee...
Pewnie ma niezłą bekę, gdy to czyta (albo offline - ewentualnie z innego konta :/).
Moje upodobania to pikuś. Tam jest istny bajzel - po prostu chyba wszystkie gatunki filmowe :) Ale chodziło mi o upodobania autora prowokacji, który lubi wręcz bardzo dobre kino.
Pozdrawiam :)
Nie zrozumieliśmy się (być może źle skleciłem zdanie) chodziło mi właśnie o niego... ;-)
(nie wiem co się dzieje z tym FilmWeb'em wpisałem się a tu jako jakas piep****a weronka :-///)
Przez ciebie oplułem monitor pewnym płynem i zalałem drugą klawiaturę w ciągu miesiąca. Jeśli ta mi się zepsuje to wyślę Ci rachunek :)
Żarty żartami, ale muszę przyznać że niezła prowokacja. Zwłaszcza widząc Twoje Ulubione filmy i aktorów. Samo dobre kino.
...prawdę mówiąc cała to "prowokacja" jest gówno warta... a to twoje wyznanie Hellboy to chyba najgłupszy post w tym temacie...