siemka kocham gulczasa i yyrka ale nie za bardzo

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
hellboy_6

no no... nie powiem... jest to interesująca wiadomość... nie zapominaj o Klaudiuszu i Januszu...

hellboy_6

Doskonale cię rozumiem... ale nie za bardzo :P

hellboy_6

...Hellboy, a jak myślisz?...

hellboy_6

To kogo jescze dodasz do swoich ukochanych... ale nie za bardzo...??? ;-)

hellboy_6

To kogo jeszcze dodasz do swoich ukochanych... ale nie za bardzo...??? ;-)

użytkownik usunięty
hellboy_6

Przez ciebie oplułem monitor pewnym płynem i zalałem drugą klawiaturę w ciągu miesiąca. Jeśli ta mi się zepsuje to wyślę Ci rachunek :)

Żarty żartami, ale muszę przyznać że niezła prowokacja. Zwłaszcza widząc Twoje Ulubione filmy i aktorów. Samo dobre kino.

...a wcale nie taka dobra ta prowokacja!... brakuje tu najważniejszego:
PROWOKATORA
...owszem, zarzucił on temat... my się udzielamy... a on milczy!... to jest skandal... bo co to niby ma być?... jak chce prowokować, to nich się udzial, brnie w głupotę itd....
...a tak... phi...

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

No właśnie , my się tak nie będziemy bawić... albo hellboy wyjdzie do nas, albo sami do niego przyjdziemy... łeeee...

Pewnie ma niezłą bekę, gdy to czyta (albo offline - ewentualnie z innego konta :/).

Podzielam zdanie Lord of the Darkness... dotyczące oczywiście Twoich upodobań filmowych.

użytkownik usunięty
W_B_

Moje upodobania to pikuś. Tam jest istny bajzel - po prostu chyba wszystkie gatunki filmowe :) Ale chodziło mi o upodobania autora prowokacji, który lubi wręcz bardzo dobre kino.

Pozdrawiam :)

Nie zrozumieliśmy się (być może źle skleciłem zdanie) chodziło mi właśnie o niego... ;-)

Nie zrozumieliśmy się (być może źle skleciłem zdanie) chodziło mi właśnie o niego... ;-)
(nie wiem co się dzieje z tym FilmWeb'em wpisałem się a tu jako jakas piep****a weronka :-///)

użytkownik usunięty
hellboy_6

Przez ciebie oplułem monitor pewnym płynem i zalałem drugą klawiaturę w ciągu miesiąca. Jeśli ta mi się zepsuje to wyślę Ci rachunek :)

Żarty żartami, ale muszę przyznać że niezła prowokacja. Zwłaszcza widząc Twoje Ulubione filmy i aktorów. Samo dobre kino.

Podzielam zdanie Lord of the Darkness... dotyczące oczywiście Twoich upodobań filmowych.

W_B_

ale was nabrałem była to prowokacja a yyrek i gulczas to największe kaszany świata

W_B_

ale was nabrałem była to prowokacja a yyrek i gulczas to największe kaszany świata

użytkownik usunięty
hellboy_6

zdaje mi się że wszyscy komentujący doskonale zdawali sobie z tego sprawe...

hellboy_6

...prawdę mówiąc cała to "prowokacja" jest gówno warta... a to twoje wyznanie Hellboy to chyba najgłupszy post w tym temacie...

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

hellboy... dałeś ciała - tym bardziej mnie to boli, bo ja NAPRAWDĘ lubię Gulczasa i YYrka.