szukam filmu o psychopacie

użytkownik usunięty

psychopata związał sie z jakąś kobietą (wdowa) chyba był znajomym męża, najpierw ją mamił, ona chciała sobie ułożyć życie z kimś ze względu na przyszłość dzieci, potem razem z trójką dzieci przeprowadzili sie do niego a potem on podrzucał im narkotyki w jedzeniu, dzieci sie połapały więc przestały jeść, cieły sie i te starsze karmiły swoją krwią najmłodszą dziewczynke a same były wycieńczone, on ich nie wypuszczał z domu
skończyło sie tak, że chyba sie wszyscy połapali, że chciał ich zabić, w ostatniej scenie ten psychopata sie budzi i sie okazuje że jest żywcem pochowany w grobie bo oni dali mu środek nasenny i chcieli sie tak zemścić na nim bo sie chyba dowiedzieli że to on zabił jej męża bo był beznadziejnie w niej zakochany no i na końcu cała rodzinka po kilku latach stoi przed domem i patrzy na to miejsce gdzie go pochowali a tam już rosły kwiatki:D

może ktoś zna tytuł?
oglądałam to jako dziecko jeszcze w latach 80tych na kasecie, amerykański i nie pamiętam ani aktorów ani tytułu i jeszcze nigdy nie udało mi sie znaleźć tego filmu...

użytkownik usunięty

może ktoś pamięta taki film i zna tytuł albo aktorów?

nic mi to nie mówi niestety

użytkownik usunięty
Larionov

no cóż:)

użytkownik usunięty

ponawiam prośbe

przypomniało mi sie jeszcze że ten psychopata nosił okulary i chyba był niski
film był chyba z końcówki lat 80 tych albo z 90 roku

użytkownik usunięty

ponawiam

użytkownik usunięty

może ktoś zna ten film?