Szukam jakis dobrych 1 filmów z tych gatunków. Ambitnych, z ciekawa akcja i dobra gra aktorów... proszę o propozycje. thx

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Slotwin

najepsze jekie widziałem w tym gatunku:
- efekt motla
- long time death
- oszukać przeznaczenie 1,2,3
- zejśie
- klątwa

paput_2

Siedem - bardzo dobry thriller, ciekawa fabuła, bardzo dobre kreacje aktorskie słowem warto obejrzeć.

sylwia_86

ostatnio dosc dobrze ocenilem film ,,teoria chaosu" i ,,zabojczy numer" - dobre kino akcji. jesli chodzi o triller hmmm tu gorzej ale moze ,,stay" (zostan).

junior

Siedem niestety jeszcze nie widziałam :/
Stay- słyszałam o nim co nieco.

thx

paput_2

Efekt widzialam- coz troche zbyt s-f jak dla mnie, chociaz trudno sklasyfikować. Ogólnie podobał mi się.
Oszukać Przeznaczenie- widziałam wszystkie części. 2 najlepsza. Raczej podchodza pod horror ;)
Zejscie. no comment, widziałam...

dzieki :)

Slotwin

No to ja dodam jeszcze od siebie tytuł "Gra" z Michael'em Douglas'em.

van_Gregorian

W Sieci Zła

Slotwin

Siedem,16 przecznic,Strażnik,13 dzielnica,Resident Evil...ale że nikt o Pulp Fiction nie wspomniał?

Slotwin

Może dla odmiany cos mniej znanego np. "Ab - Normal Beauty", polecam także "The Call Of Cthulhu" (ciekawy pomusł), a z bardziej znanych "Historię przemocy"

Slotwin

Plan Doskonały to jeden z ciekawszych filmów akcji jakie ostatnio widziałem. Dobra gra, ciekawy scenariusz i do konca nieprzewidywalny :) POLECAM

Slotwin

czesc najlepsze jakie widziałam to
wróg u bram
moja angelika
oszukać przeznaczenie wszystkie czesci
ostatni bastion

Slotwin

czesc najlepsze jakie widziałam to
wróg u bram
moja angelika
oszukać przeznaczenie wszystkie czesci
ostatni bastion

Slotwin

Z gatunku thriller/akcja moim zdaniem warte ogladniecia sa:
Siedem, Plan Doskonały, Dzikie żądze, Tłumaczka, Człowiek w ogniu, Zakładnik z Tomem Cruise, Kolekcjoner, W sieci pająka, Spokojny Amerykanin. To tytlko pare tytulów z ostatnich lat chyba ze interesuja cie tez starsze pozycje.

MacRonin

ogólnie interesuje mnie wszystko :)
widziałam Tłumaczkę- bardzo fajny.

dzieki wszystkim

Slotwin

Polecam /Tożsamosc Bourne'a/ i /Krucjatę Bourne'a/
z Dammonem a także /SPY GAME: Zawód Szpieg/ z Bradem Pittem i Robertem Redfordem w reż.Tony'ego Scotta i chyba najlepszy z nich /Człowiek w Ogniu/ z Denzelem Washingtonem i Dakotą Fanning również w reż. Tony'ego Scotta, /BHD: Helikopter w OGniu/ Ridleya Scotta,
/xXx/ z Vinem Dieselem, /13 Dzielnice/ Luca Bessona z DAvidem Belle i Cyrilem Rafaelli, /Sekcja 8./ z Samuelem L. Jacksonem i Johnem Travoltą, /Wróg u Bram/ z Jude Law,
/Zabójczą Broń/ z Melem Gibsonem i Dannym Gloverem, /6 Zmysł/ z Brucem Willisem w reż. Shyamalana, /Osade/ z Adrienem Brody i Jaquien Phoenixem, /Znaki/ z Gibsonem i Phoenixem, popatrz na mojego bloga do ulubionych i sobie coś wybierz..:D, zostaw jakiegos commenta

davemaster

:)ok

a cos w tym klimacie o FBI, CIA, Secret Service...?

Slotwin

Rekrut,Tożsamość i Krucjata Bourne'a, Zawód:Szpieg
zapraszam na bloga
nie rozumiem "W KLIMACIE fbi, cia"
film ba byc w klimacie FBI ?

davemaster

no...
ładnie proszę cos w tym gatunku plus z agentami FBI CIA...

;)

Slotwin

"Łowcy umysłów" z Val'em Kilmer'em można obejrzeć, "Komórka" też jest całkiem niezła. Od biedy "Niewidzialny", choć mi się akurat niezbyt podobał.

Chidder

Komórka- zgadzam się - całkiem niezła; ciekawy pomysł na film.
thx