Kiedyś na RTL7 leciała takie anime, Ziemia wlaczyła z kosmitami a wojsko ziemskie mialo specialne roboty do których wchodzili i jakieś kabelki wchodziły im do karka(coś jak w Martixie) Wie Ktoś jaki był tego tytuł???
Może się mylę, ale czy to kiedyś nie leciało na zig zapie w soboty o północy?? Chyba Gundam (wing), albo Teknoman? tylko nie krzyczeć jak się mylę... xD
Niestety to nie to :( to były takie roboty, że o ni do nich wchodzili do "klatki piersiowej" i zamykała się ona i te roboty nie miały głow tylko ta "klatka" miała szybe i z tamtąd widzieli wszystko
To też nie to :/ nie wiem co więcej wam podpowiedzieć :/ te ich pojazdy-roboty nie miały swojej "duszy" i nie mówiły swoim głosem
A takie coś: Na ufoków mówili homosapiens takie wielkie goście o fioletowej skórze wyglądali prawie jak kulturyści jeden wpadł do lawy i miał taki pancerz cały czas miał czarny kolor i miotacz ognia. Przywódca oporu ziemi miał niebieskiego mecha a na jego szczycie były zamontowane dwie spore rakiety. Głównych bohaterów była chyba piątka. Na te mechy jeśli się nie mylę mówili egzomaszyny czy gzoszkielety. Leciało to koło 16. Czy to, to czego szukasz?
EXOSQUAD tak o to mi chodziło, Wielkie dzieki za pomoc :D Naprawdę dużo mi pomogłeś raz jeszcze dzieki :D