Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Słuchajcie, jestem fanem japońskiej godzilli, widziałem wiele filmów z niej udziałem. Jednak moim zdaniem najlepszy jest film, którego nie widziałem "Monster Zero" (w Polsce w 1970 r. jako Inwazja Potworów). Jeśli ktoś ma jakieś materiały o tym i o innych filmach no i same filmy to proszę o kontakt na e-maila. (sorry,...

więcej

użytkownik usunięty

Poszukuje napisów po polsku do filmu "Alien hunter". Z góry dzięki.

użytkownik usunięty

Pomocy!!!
Wszystkich kinoznawców proszę o pomoc: poszukuje jak największej liczby filmów opowiadajacych o dziennikarzach. Najlepiej, żeby filmy były mało znane i nie amerykańskie.Jeżeli ktoś podrzuci mi coś azjatyckiego, to ozłocę!!!
Z góry dzieki i pozdrawiam!!!!!!!!

Poszukuję Latający Cyrk Monty Python (serial) w formacie .avi (około 50 odcinków). Interesuje mnie komplet i niezla jakosc (co najmniej 150MB na plik). Możliwa wymiana przez pocztę - spora kolekcja divx w zamian:)

jw. prosze o kontakt na maila bardoz mi jest potrzebny....

Poszukuję filmów o młodzieży i dla młodzieży (obojętnie czy to komedia, horror, film obyczajowy...), które ukazały się na DVD i do których oryginalne (profesjonalne) polskie napisy są drętwe, sztuczne, zbyt grzeczne..., natomiast napisy amatorskie (do znalezienia w sieci) są lepsze, żywsze, naturalniejsze i w miarę...

co za film !!! wyglada na to,ze to najlepszy film tego stulecia. prawdziwy artyzm tworcy i bohaterow. zabijajac billa tak naprawde rodza sie w nas niesamowite emocje.koloryt,ujecia.prawdziwosc.tego nie spotyka sie w jednym filmie.i na tym nie koniec.ten film pokazuje,ze w zyciu jest zawsze czas na wszystko, co...

użytkownik usunięty

Kto pamięta, która z ośmiu kobiet, w filmie Ozona, zabiła i jaki miała powód?

Poszukuje filmu Tender Chaos 1 i 2 w ktorym głowna role zagrał Michael Winslow.

Szukam ballady którą spiewał na koncu filmu Aleksander Stepakow.
Czy można gdzieś znaleźć jakieś Mp3, Mid, wav czy cóś?
Help please!