Poszukuje tytulow i recenzji filmow wojennych o lotnictwie w czasie II Wojny Swiatowej. Pomozcie - moznaby zrobic przyjemna kolekcja!
hej sluchajcie mam pytanko - kto mi pomoze:) na koncu filmu JACK FROST jest fajowa piosenka, ktora strasznie mi sie spodobala ale nie mam pojecia kto ja spiewa <<podpowiadam - spiewa to babka:)))>> jesli ktos wie to z gory dzieki za pomoc:):)) i WESOLYCH SWIAT:)))))
Witam wszystkich!
Kiedyś oglądałem zajebisty horror z Samem Nielem, ale za groma nie pamiętam tytułu.Jest to film na podstawie książki Stephena Kinga.Niel jest chyba agenetm ubezpieczeniowym, a jakis koles pisarz znany horrorów pisze nowa ksiazke, tyle tylko ze to co napisze okazuje sie byc prawda. Ludzie zaczynaja...
Co to za film pt. Lost Treasure w którym gra Stebhen Baldwin . Nigdzie nie mogę znaleźć opisu tego filmu mimo że przecież on istnieje bo go mam(niecały-jeszcze :) ) . Proszę o pomoc . Może znany jest pod innym tytułem ?
witam, zwracam sie dos wszystkich forumowiczow,czy nie ma ktos z was tego filmu,na vhs albo vcd,pilnie poszukuje ostatecznie podajcie w jakich wypozyczalniach mozna go dostac lub kupic ,z gory dzieki
mam prosbe--blagam ,napiszcie pare tytulow filmow, ktorych akcja toczy sie w swieta !!!!!!!!!!!!!!! pomocy!!!!!
W epoce kiedy polską kinematrografią rządzą lektury i seriale dla kucharek powstało "studio 35". Dajemy tonącemu widzowi oddech żeby nie zatonął w potopie tego co serwują nam "stare wilki ". Jest to świerze, młode i niezależne spojrzenie kina moralnego niepokoju na otaczające nas problemy. Jeśli daliście się nabrać...
więcej
Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy!!!
Tak się składa, że piszę pracę dyplomową o dziennikarzach w filmie. Moja prośba do Was: napiszcie, jakie najczęściej funkcje pełni postać dziennikarza w filmach? Czyli inaczej, dlaczego postać jest dziennikarzem, a nie np. kominiarzem? Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię....
witam
juz ponad 3 lata szukam filmu "perfect body" z amy jo johnson jak widac z oplakanym skutkiem
strasznie mi na nim zalezy
moze ktos bedzie w stanie pomoc.
prosze pomocy.
piszcie na adres
andie666@wp.pl
Andie