Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Potrzebuje film Richie Rich dla synka, bo kiedys ogladał i teraz mnie meczy. Szukałem juz chyba wszedzie, czy moglibyście mi poradzić skad mogę kupić lub wypoczyczyć ten film. W wypozyczalniach nie maja :( POMOCY !!

Witam. Potrzebuje film Richie dla synka, bo kiedys ogladał i teraz mnie meczy. Szukałem juz chyba wszedzie, czy moglibyście mi poradzić skad mogę kupić lub wypoczyczyć ten film. W wypozyczalniach nie maja :( POMOCY !!

użytkownik usunięty

Poszukuje tytulu filmu z chyba 2000 roku. Prod. niby USA, ale oprucz chyba 3 aktorow wszyscy pozostali sa serbami etc. Film opowiada o zolniezu, ktory z pochodzenia jest pol amerykaninem pol francuzem i walcy po stronie serbskiej, jada wraz z innym odbic corke nie pamietam juz kogo, okazuje sie potem, ze zostala ona...

więcej

Ten film zrobił na mnie ogromne wrażenie, ale nigdzie nie można go dostać. Gdyby ktoś miał to chętnie się wymieniem (mam ponad 300 filmów i mogę dać w zamian więcej niż 1 film). Mam postawionego FTPa i można by to zrobić za jego pośrednictwem.

użytkownik usunięty

Czy można dostać wogóle soundtrack z tego filmu?

użytkownik usunięty

Pozsukuje tytułu filmu w którym zagrali razem Angelina Jollie i Antonio Banderas.
Jezeli ktorys z forumowiczow wie, to prosze o poscika :).

Dzieki i Pozdrowka

Jeśli ktoś z WAS widział "Słonia" van Santa, to proszę, niech opowie mi, co wydarzyło się przez pierwsze 5-10 minut filmu. Przez cholerne korki się spóźniłem... Pierwszy raz w życiu...

poszukuje trzy czesciowej seri krotkich montazy Jarmuscha - Kawa i Papierosy. bardzo prosze o kontakt ludzi kyorzy posiadaja te trzy filmiki.
pozdrawiam

użytkownik usunięty

...czesc towarzycho...szukam informacji na temat gdzie jak i za ile mozna dostać filmy ze Stingiem:

2001: Being Mick (Being Mick (TV)) jako zagrał siebie
1998: Porachunki (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) jako JD
1995: Groteska (Grotesque, The) jako Fledge
1988: Burzliwy poniedziałek (Stormy Monday) jako Finney...

więcej

użytkownik usunięty

Miyamoto Musashi: Kettô Ganryu-jima.
potrzebuję pilnie napisów.
jeżeli ktoś ma i będzie uprzejmy...
będę wdzięczny.