Mnie i z tego co wiem, także innym użytkownikom, ta sekcja zniknęła z profilu. To chwilowe?

Paskwalina

Też chciałabym wiedzieć. Zauważyłam, że stało się to tylko u tych użytkowników, którzy ostatnio coś wrzucili na swoją listę "wanna see". Jeśli ktoś tej zakładki nie ruszał, to ją ma na głównym panelu.

Murmure

Tym bardziej, że w ustawieniach profilu tę opcję mam cały czas zaznaczoną.

Paskwalina

Dokładnie tak. Ja nawet przez chwilę sądziłam, że to wina mojej przeglądarki.

Paskwalina

Sam chcialem wrzucic to pytanie. Nie ma od wczoraj wieczora. Do poludnia wczoraj jeszcze bylo.

Paskwalina

Dobrze,że tylko z profilu...

Znawca kina

Fakt, bo mogła to być rewolucyjna zmiana

Paskwalina

też nie mam od wczoraj

kosarz 666 neg

podobnie!

Paskwalina

U mnie działa..

paulazet

A dodawałaś może coś nowego do tej listy od wczoraj?

Murmure

nie, ostatnio przy liście nie grzebałam więc w sumie może dlatego siedzi spokojnie ;p

paulazet

Zapewne tak jest, ja dopiero dziś zaznaczyłem film do obejrzenia i nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zniknęła ta sekcja u mnie na profilu.

fredaser

Tak właśnie jest. Kto tej zakładki nie ruszał, ten nadal ją ma na głównym panelu.

Paskwalina

na pewno chwilowo, tak samo jak "seriale które oglądam"... Spójrz prawdzie w oczy - już nigdy nie zobaczysz tego modułu w profilu :D

Paskwalina

i co, żaden administrator nie poczuwa się do udzielenia odpowiedzi?

kosarz1311

oczekiwałeś czegoś innego? to jest filmweb! :D

Paskwalina

U mnie na tą chwilę działa, tylko filmy które już wypunktowałem cały czas widnieją w panelu "wanna-see", muszę wejść w tytuł kliknąć w "nie interesuje mnie" i dopiero wtedy film znika z panelu "wanna-see". Hmmm... mam nadzieję, że to przejściowe chociaż tutaj -everything is possible.

mastekvip

U mnie cały czas nic. A ten problem, który opisujesz, pojawia się na moim profilu już od bardzo dawna, z różną częstotliwością. Oceniony film wisiał równocześnie i w obejrzanych i w tych do obejrzenia.

Paskwalina

Heru dobrze to skwitował, niestety to tylko filmweb, ale przynajmniej nie jesteśmy osamotnieni. Jak to mówią, jutro też jest dzień :D

użytkownik usunięty
Paskwalina

Już wróciło.

to teraz jeszcze "seriale które oglądam" :))

Paskwalina

Dziś, nowość, pojawiły się w zakładce "chcę obejrzeć" pojawiły mi się filmy, których nie tylko obejrzeć nie chcę, ale dodatkowo - nigdy o nich nie słyszałam. Nie pomaga nawet zaznaczenie "nie interesuje mnie".