Są 3 rzeczy które mi leżą na sercu w związku ze stroną. Pewnie już były poruszane ale trudno.
1. Był taki czas że przy zdjęciu filmu, zanim się go kliknęło, pojawiało się czy go oglądaliśmy i czy chcemy go obejrzeć. To był taki znaczek w lewym górnym rogu na plakacie tegoż filmu. Teraz tego nie ma.
2. Od kilku miesięcy nie działa mi program tv, ładuje się i tyle go widzieli
3. Nie można oceniać aktorów.
To tyle moich wątów, jeśli macie jakieś to piszcie, jeśli wiecie jak to rozwiązać to też piszcie. Dziękuję i pozdrawiam :D
A także od paru dni nie wczytują się oceny znajomych - w ogóle nie wczytują się żadne aktywności znajomych tylko widzą stare sprzed 2-3 dni (w seksji mój filmweb). Także nie pojawiają się żółte powiadomienia z liczbą aktywności w zakładce "Mój filmweb".
Witaj,
Tobie również proponuję rozwiązanie przelogowania się. Jeśli nie poskutkuje, to spróbuj wyczyścić ciasteczka.
Pozdrawiam, udanego wieczoru życzę. :)
Dziękuję za szybką odpowiedź :)
Wylogowania i zalogowania próbowałam wielokrotnie - nie pomagało. Na pomysł z ciasteczkami nie wpadłam ;) Wyczyściłam. Żółte powiadomienia nadal się nie pojawiają.
Poza tym przypomniało mi się coś jeszcze - nie pojawiają mi się też wyskakujące powiadomienia o polubionej ocenie/skomentowaniu - w pasku przychodzących powiadomień mobilnego urządzenia (jeszcze do niedawna się pojawiały). Możliwe, że problem ten wystąpił równocześnie w czasie, w którym aplikacja (kilka razy dziennie) sama mnie wylogowuje. To w zasadzie dziwne, bo bywa, że na dole zamiast nicku mam "zaloguj się" a jestem wciąż zalogowana. A bywa, (choć to rzadziej), że faktycznie zarówno pisze "zaloguj" na samym dole i rzeczywiście trzeba zalogować się ponownie.
A wczoraj zauwazyłam u siebie poprawę choć nic nie robiłam innego poza tymi cookies, które nie pomogło. Dalam sobie spokój i od wczoraj widzę powiadomienia.
Witaj,
Na pierwszy, jak i drugi problem, podejrzewam, że mam rozwiązanie.
Wyloguj się i zaloguj ponownie. Jeśli nie pomoże, to wyloguj, wyczyść ciasteczka, zamknij przeglądarkę, odpal przeglądarkę ponownie i zaloguj się.
Co do problemu trzeciego: całą twórczość aktorów, czy role? Bo twórczości jako takiej nie można już oceniać od dłuższego czasu. Oceniane są poszczególne role.
Mam nadzieję, że sugestie pomogą.
Pozdrawiam. :)
To wasz odwieczny, "idealny" przepis na rozwiązanie problemów - wyczyścić ciastka. Darujcie sobie podobne porady!!
U mnie podobne kwiatki - nie widać od jakiegoś czasu (od kilku dni) ocen moich filmów, które ostatnio oceniłem. Dziś z kolei nie znikają powiadomienia od znajomych (nawet jeśli je już sprawdziłem). Ciasta i wszelkie tego typu duperele czyszczone są u mnie automatycznie po opuszczeniu strony - po prostu dzieją się cyrki na FW i tyle.
I jestem pewien, że dotyczy to niektórych tylko profili. Profil mego brata, na który loguje się z tego samego komputera, z tego samego IP nie ma żadnych usterek - cokolwiek ocenia pojawia mu się od razu. Zaręczam więc, że żadne czyszczenie ciastek, pamięci cache, stawanie na głowie i próba polizania się w łokieć z mojej strony nie pomogą...
Ha, za to zauważyłam dziś co innego: program TV lubi się wieszać.
No i nadal jest problem z krzaczkami zamiast polskich znaków.
Ponadto, od kilku dni nie można zobaczyć ocen ról od znajomych filmwebu w wielu kreacjach aktorskich. Czy ktoś to naprawi?
Kliknij serduszko przy nazwisku aktora, a następnie wejdź w zakładkę "ludzie filmu" i dodaj ocenę.
Mam podobnie. Tylko że u mnie na PC nie ma NIC. Tzn. Nie ma ocen przy plakacie, znaczka czy oglądałem i czy chce oglądać...nie widać moich ocen w filmografiach aktorów i reżyserów. Ról pewnie też nie mogę ocenić, ale że rzadko to robię to mogłem nie zauważyć. Najgorsze jest to że na telefonie mam dalej te opcje po staremu, a na kompie nie. A logowałem się na różnych kompach i różnych przeglądarkach. O co tutaj chodzi ?
Mam pytanie..Wie ktoś może czemu filmweb na przeglądarce opery "ciężko" chodzi? tzn. mam na myśli fakt, że nie mogę wejść w powiadomienia, pomimo, że są przeczytane, nie można ich odznaczyć jako przeczytane?
Z góry dziękuję za pomoc.
A może mi ktoś powiedzieć dlaczego w apce wyświetla się nadal "Film oczekuje na premierę" pomimo tego, że dodana jest data premiery i plakat?
ale data jest już po premierze czy np. jest data premiery na czerwiec 2016, no to wtedy oczekuje :P ale zdarza się tak że film jest już grany a na filmweb dalej oczekuje na premierę, chyba wtedy jest zwykły błąd strony i trzeba czekać aż obsługa się tym zajmie