Czy jest jakieś ograniczenie w liczbie znajomych ? Mam w oczekiwaniu zaproszenia od 20 nowych znajomych i nie idzie ich akceptować, po wciśnięciu akceptacji nic się nie dzieje, testowałem na różnych komputerach i róznych przeglądarkach.

UPADLY_WIDZ

człowieku, a po co ci tyle znajomych na FW? o.O

zandra5

Nie mam naszej klasy, nie mam facebooka, ani sexfotki...mam tylko FW więc skoro inni mają tysiące znajomych na tamtych portalach, to Ja chcę mieć tutaj szerokie grono znajomych :)

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

największą ;liczbę znajomych miał user z bodajże ponad 2500

UPADLY_WIDZ

ja mam 57 stron wysłanych zaproszeń

pawel059

No o wysłanych to nawet nie mówię, tylko nie mogę akceptować tych co zapraszają ;/

UPADLY_WIDZ

A na pewno zapraszają ? Nieraz są takie lagi, ze dostajesz powiadomienie, że ktoś ci wysyła zaproszenie a jak klikasz na to to jest pusto, zaproszenia naprawdę nie ma. Jak jest u ciebie ?

pawel059

Zaproszenia są cały czas, jak klikam na akceptuj to wyskakuje małe okienko czy na pewno chcę akceptować, klikam OK i przy nazwie użytkownika w miejscu gdzie wcześniej było akceptuj pojawia się takie kręcące się kółeczko i nic się nie dzieje, po odświeżeniu strony dalej są te same zaproszenia.

Filmik :

https://youtu.be/0XHe777Ltj4

UPADLY_WIDZ

Oglądnąłem, szkoda, ze bez dźwięku, a tak poza tym to pewnie ma coś wspólnego z tym usunięciem forum Inne, do jutra powinno ci się to naprawić.

pawel059

A po co Ci dzwięk ?

UPADLY_WIDZ

Nie dźwięk, ze w ogóle, tylko jakaś piosenka czy coś chwytliwego.

pawel059

Myślałem nad tym..ale 40s, nie chciało mi się szukać, a zaraz by mi jeszcze może skasowali bo prawa autorskie...eee