Czy jest jakieś ograniczenie w liczbie znajomych ? Mam w oczekiwaniu zaproszenia od 20 nowych znajomych i nie idzie ich akceptować, po wciśnięciu akceptacji nic się nie dzieje, testowałem na różnych komputerach i róznych przeglądarkach.
Nie mam naszej klasy, nie mam facebooka, ani sexfotki...mam tylko FW więc skoro inni mają tysiące znajomych na tamtych portalach, to Ja chcę mieć tutaj szerokie grono znajomych :)
A na pewno zapraszają ? Nieraz są takie lagi, ze dostajesz powiadomienie, że ktoś ci wysyła zaproszenie a jak klikasz na to to jest pusto, zaproszenia naprawdę nie ma. Jak jest u ciebie ?
Zaproszenia są cały czas, jak klikam na akceptuj to wyskakuje małe okienko czy na pewno chcę akceptować, klikam OK i przy nazwie użytkownika w miejscu gdzie wcześniej było akceptuj pojawia się takie kręcące się kółeczko i nic się nie dzieje, po odświeżeniu strony dalej są te same zaproszenia.
Filmik :
https://youtu.be/0XHe777Ltj4
Oglądnąłem, szkoda, ze bez dźwięku, a tak poza tym to pewnie ma coś wspólnego z tym usunięciem forum Inne, do jutra powinno ci się to naprawić.