Mogliby chociaż przywrócić możliwość wystawienia ogólnej oceny aktorowi/aktorce/reżyserom itp. Jaki procent ludzi będzie się na poważnie bawić w ocenianie każdego bardziej znanego aktora w każdym filmie, jaki widzieli? A w dodatku nie gryzłoby się to (moim zdaniem) z tą "nowinką" w postaci oceny gry aktora w danej produkcji.

Guilder

Może rankingi aktorek / aktorów będą w miarę miarodajne? Niestety wątpię w to...
Gdzieś te nowe oceny będą zapisywane w naszym profilu?

Co z dawnymi ocenami ogólnymi poszczególnych osób?

Guilder

jestem za tym samym.. jakieś oceny "aktor / producent" co to w ogóle ma być.. i teraz każdy musi na nowo głosować poza tym kto chce się bawić w ocenianie ról.. co my jesteśmy krytykami filmowymi? z tym to przesadzili.. i tak kazdy będize oceniał rolę filmową tak samo jak ocenił wcześniej twórczość ktoś kto nie będzie lubił aktora da mu za rolę 1.. itd.. bez sensu.. albo strona główna... gdzie jest kokpit ja się pytam.. teraz nie wiem kiedy będą nowe odcinki seriali itd..

zmiany zdecydowanie na gorsze.. eh.. :(

Guilder

Załamałam się... już bardziej nieczytelnej strony się nie dało zrobić...

Guilder

Na pewno nie będę z tego korzystał tak jak nie korzystam (ktoś w ogóle to robi?) z ocenami poszczególnych odcinków.

Piotrek4

No ja akurat poszczególne odcinki potrafiłem oceniać, ale to tylko dlatego, że czasem po dłuższej przerwie zapominałem, na którym skończyłem, a nie dało się po prostu zaznaczyć, że obejrzałem. Ale i tak te oceny z rzyci dawałem, taki Fringe dostawał 4-6 za odcinki, a za serial dałem 7 albo 8.