Dość tego tego ! Składamy petycje o przywrócenie starego filmwebu. Każdy kto chce starą dobrą stronę, niech wpisuje się poniżej.

Eric_Theodore_Cartman

1850 głosów ! Jeszcze ze 200 i można wysyłać !
Petycja:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5407#butt

Eric_Theodore_Cartman

My chcemy mieć tylko wybór!

Eric_Theodore_Cartman

Popieram!!!
Nowy FIlmweb jest do dupy!!!

BlackVelvet_666

To też ja się stąd wynoszę. Nie mam zamiaru się tu męczyć, jakby nie patrzeć, to właśnie to foum na moich oczach umarło. Przenoszę się na Hip-Hop.pl. Chłopaki ostatnio chcieli Wam zrobić rozpierdol na tej stronie, droga redakcjo. A biorąc pod uwagę liczbę bubli i nawał roby jaki macie przez wprowadzenie nowego FW, to daliby radę.

Oficjalnie JOŁ.

Eric_Theodore_Cartman

Wygląda na to, że nawet zmiana koloru tła - jedna z najczęściej powtarzanych próśb na forum - przerasta obecnych włodarzy filmwebu. Ja nie wiem, czy oni myślą że zrobili fajną stronę? Że te 2 tysiące ludzi, którzy się jak dotąd podpisali pod petycją, się po prostu nawróci na ten kretyński serwis społecznościowy, którym nas tu obrzygano?

Eric_Theodore_Cartman

Oto prosty przykład jak zniechęcić ludzi do odwiedzania dobrego serwisu - zrobić nowy "lepszy" serwis. Bywałem tu często, teraz to udręka, więc chyba czas poszukać czegoś nowego.

Eric_Theodore_Cartman

popieram!!!
Szybkość działa serwisu przywodzi na myśl stare modemy!!

dr_chrzanek

Mój temat o akcji, aby na znak protestu I czerwca nie wchodzić na Filmweb.pl został USUNIĘTY!
Bezczelność, prawda?! Tym bardziej teraz do tego zachęcam. Chyba mam do tego prawo, szanowni moderatorzy!

Grzei

Witam,
Mój temat, w którym wyrażam swoją niechęć i wytykam osobom odpowiedzialnym za obecny stan serwisu, został usunięty w przeciągu 1 godziny od czasu pojawienia się!
Na tym forum, użytkownik nie ma prawa do własnego zdania i wyrażenia opinii!

tobba

Niestety, tym bardziej powinniśmy wzmożyć protest. A może założymy własne forum protestacyjne? Będziemy mogli pisać co chcemy, bez przytłumiania wolności słowa.

Eric_Theodore_Cartman

STARY FILMWEB MUSI WRÓCIĆ!!!

John__Locke

Jest 2000 podpisów! DOMAGAMY SIĘ OBU WERSJI! NIE PRZYJMUJEMY DO WIADOMOŚCI "TO NIE JEST MOŻLIWE" BO JEST! Możecie sobie zostawić to wasze "cudo", które tak długo robiliście, ale oddajcie nam ukochany, prawdziwy Filmweb!!!

Grzei

Oddać stary FW ;/ Osobiście wchodziłem tutaj kilka razy dziennie, teraz wchodzę raz.

Grzei

Również chcę starego Filmwebu na nowym nie mogę oceniać filmów zwracałem się już do wielu o pomoc żaden nie zareagował w taki sposób olewać użytkowników to hańba.

dYDelf

Pamiętajcie! Osoby, które nie chcą tego Filmwebu lub chcą obie wersje nie wchodzą jutro na Filmweb! :)

Grzei

przekombinowany ten filmweb. mimo nowych opcji starsza wersja była dużo lepsza. wystarczy było ją lekko odmłodzić

użytkownik usunięty
Eric_Theodore_Cartman

nie mogę się tu w ogóle połapać : \
stary FW był lepszy! oddajcie go!

Eric_Theodore_Cartman

mamy ponad 2100 podpisów !

Oficjalna petycja:

Eric_Theodore_Cartman

Precz z nowym filmwebem, to jakaś masakra jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stary filmweb rules!!!

Eric_Theodore_Cartman

Zgadzam się. Stara wersja była lepsza - przede wszystkim była bardziej przyjazna dla użytkownika, a przecież to jest najważniejsze. Przywróćcie starą wersją, albo będę tu rzadkim gościem (i tak już rzadziej zaglądam). Stopklatka zaczyna mi się lepiej podobać (wcześniej zdecydowanie preferowałem filmweb).

Eric_Theodore_Cartman

JA CHCĘĘĘ!!!
to nowe jest beznadziejne, jak wchodzę to tylko się wkurzam.
chyba usuwam konto a wy?

użytkownik usunięty
Eric_Theodore_Cartman

Popieram powrót do starej wersji !!!

Eric_Theodore_Cartman

Stary Filmweb musi wrócić !

Eric_Theodore_Cartman

Nie da się na to patrzeć zmieńcie tak jak było i będzie spokój!!!

mirus4444

Strona musi wyglądać jak przedtem. Teraz razi w oczy, strony użytkowników mają (nie wiadomo w jakim celu) zupełnie inny format, na stronach filmów i osób nie wyświetla się pełna ocena, lista płac rozbita jest na trzy części, brak żarówek online'owych.

Czy nowy Filmweb ma jakieś zalety? Nie wydaje mi się.

Shiloh

Nie mogę się kompletnie odnaleźć na nowej stronie. Co raz rzadziej zaglądam na filmweb przez to. Proszę o powrót starej strony

użytkownik usunięty
Eric_Theodore_Cartman

Jeszcze się wam nie znudziło? :)

użytkownik usunięty
Czandler_Bing_STG

Popieram!!! Dajcie stary FW bo ten jest po prostu żałosny!

użytkownik usunięty

Jestem z wami! Dajcie stary FilmWeb!

Popieram!

użytkownik usunięty
Stallion

Również popieram! Stary FW to był mój najulubieńszy portal internetowy, a teraz? Shit i tyle!

Eric_Theodore_Cartman

Stary FW musi wrócić !!

Eric_Theodore_Cartman

cóż. i tak rzadko tutaj wchodze . a po ujrzeniu nowego układu doszłam do wniosku, że najprawdopodobniej będę zaglądać jeszcze rzadziej. gdzie jest wyszukiwarka filmów? bez-na-dzie-ja.PRZYWRÓCIĆ STARY FILMWEB!!111ONEONE

Eric_Theodore_Cartman

ponad 2600 wpisów w oficjalnej apelacji!!

Eric_Theodore_Cartman

Zgadam się, że stary interfejs był fajniejszy, ładniejszy i bardziej przyjazny - teraz to wygląda jak IMBD i strasznie mi się nie podoba, ale przede wszystkim - ktoś naprawdę spaprał wyszukiwanie w bazie - teraz zanim znajdzie mi cokolwiek to tracę cierpliwość i szukam gdzie indziej. Nie sadziłam że można tak spartolić sprawę, bo wygląd to jedno ale szybkość działania to co innego, i nie, ludzie się nie przyzwyczaja tylko uciekną na IMDB skoro i tak można tam znaleźć dokładnie te same informacje tylko szybciej.

Nie mogę się nadziwić, że ktoś tak to zwalił.

Eric_Theodore_Cartman

Podpisuję się. Strona straciła swój urok, i proszę o przywrócenie starej szaty, lub możliwość opcjonalnego z niej korzystania.

jarhetf

Podpisuję się chcę stary filmweb

Eric_Theodore_Cartman

Tendencyjna petycja. Tylko Ci zainteresowani zmianą szaty graficznej i skryptów raczą głosować, zaś Ci którym to nie przeszkadza, bądź Ci, którym się nowa odsłona podoba - omijają takie idiotyczne petycje szerokim łukiem. To niczego nie powinno zmieniać, bo progres nie może być hamowany przez głupotę upartych jednostek.

Eric_Theodore_Cartman

Stary był Jary

Eric_Theodore_Cartman

ekipa Filmwebu ma nas oczywiście głęboko w dupie. jak zawsze

Eric_Theodore_Cartman

Przynajmniej niech dodadzą opcje do wyboru layoutu strony stary /nowy.
Funkcjonalność i przejrzystość tego nowego to jakiś żart.....

Eric_Theodore_Cartman

stary filmweb był wygodniejszy i przyjemniejszy

Eric_Theodore_Cartman

Nie rozumiem was, 8 stron marudzenia - i co to da? Czy to jedyny słuszny portal? Ktoś was do niego przywiązał? Dużo czytelniejsze jest fdb, większa baza na imdb.com, lepsze blogi na filmasterze, rekomendacje na film.dlamnie.net, a recenzje na film.org.pl. Jest tyle dobrych i precyzyjnych narzędzi, a Wy wszystko próbujecie robić młotkiem. Podoba się, to ładnie podziękujcie, nie podoba się to odejdźcie. To jest wam dane za darmo, więc nie wypada tak sępić.

zlaiszalona

Nic to nie da, FW traci użytkowników, tylko jak to oni sami siebie raczyli nazywać "Stara gwardia" tej strony, siedzą tak głęboko w dupie moderatorom i administratorom, że nawet plują za nich. Jedno co zauważyłem to na stronach z filmami do obejrzenia czy to pobrania, podawane były zawsze odnośniki do FW, a teraz już ich nie ma. Czyżby swojego rodzaju sabotaż? Ja już nie wchodzę na tą stronę, zaglądam tylko do tego tematu i sprawdzam co i jak. Zeszliście na psy, ot co.

Nagi_Wojownik

Popieram w całej rozciągłości

Eric_Theodore_Cartman

też mnie teraz irytuje ta strona. za dużo wszystkiego, przez co zrobił się nieczytelny bajzel. o kontrastowym lejautcie walącym po oczach nawet nie ma co wspominać, wygodny dla oczu poprzedni wygląd był jednym z punktów, dla których wolałam tę stronę od np. imdb. strzał w stopę, drodzy państwo, teraz zaglądam tu tylko w ostateczności (bo nawet program tv jest schrzaniony)

Eric_Theodore_Cartman

popieram, przywrócić stary filmweb !!!