Dość tego tego ! Składamy petycje o przywrócenie starego filmwebu. Każdy kto chce starą dobrą stronę, niech wpisuje się poniżej.

forsa

stary Filmweb nie wróci. Bo ten nowy nastawiony jest tylko na klikanie i zysk. Zauważcie, że właściciele kłamią w mediach, że niby robią wszystko dla nas, że nas słuchają i wychodzą na przeciw, a nas olewają mimo, że nasze propozycje są logiczne, sensowne i na korzyść dla portalu. Co gorsze, sie nawet trzeba prosić by wprowadzili lepszy system weryfikacji i kotrybucji, by przywrócili rzeczy które stoją od 2007 roku już, a błędy podstawowe wręcz są od początku Nowego Filmwebu, właściwie Bety, bo my na Becie przecież działamy.

Poza tym kasowane są trudne i niewygodne tematy, a chamstwo zostawiane. Zauważcie, że obok cenzora działają dobrze reklamy. W sumie to nie rozumiem takiej postawy, przecież to widać, że liczba kliknięć na której tak FW zalezy, spadła od czasów wprowadzenia tej Bety. Xzar pisze o zmianach w swoim temacie, ale widać, że wiele rzeczy to ściema - czemu dowodzi brak konkretów w stylu "poprawione niektóre błędy na IE". Chyba na korzyść zrobiono przez miesiąć tylko szybkość portalu, a także przywócenie możliwości edycji biografii - lecz z małymi wyjątkami, ale to jest już jakis plus. Nawet duży.

Trudno. Na wielu popularnych portalach jest możliwość wyboru skórki, tu jednak nie będzie. Trzeba czytać czarne i czerwone litery na białym, jaskrawym tle. Nie ma skórek, bo i po co? Niech się męczą użytkownicy. Co tam. Nie rozumiem tego, stara strona była świetna, a zmiany poszły w takim kierunku, że ręce opadają. Zamiast dorównać do szeregu z IMDB poprzez poprawianie i powiększanie bazy, (co ja sam robiłem), poprawianiu błędów itp itd zainwestowano czas w jakąś pokrakę co ledwo chodzi z gustomierzem i degustatorami jako reklamą i asem. Ech. Także krytyka szczera i konstruktywna. Cała prawda o FW. Niestety.

Piotrek4

ja tez nie popieram nowego filmwebatotalne dno
kiedys wchodzilem tu codziennie
teraz 1x na miesiac
czas znalezc cos lepszego

Eric_Theodore_Cartman

Szlak mnie trafi z tą nową stroną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
niech ktoś się zlituje i przywróci STARE A DOBRE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nic teraz nie mogę znaleźć, DNO! tragedia i masakra, porażka
czy oni już rozum postradali wszyscy?!!?!??!!!!!!!!?!??!

Eric_Theodore_Cartman

My sie bedziemy produkowac, a sprawcy tej masakry i tak beda miec nas w czterech literach.

Eric_Theodore_Cartman

STA-RY FILMWEB! STA-RY FILMWEB! STA-RY FILMWEB!!!!!!!!
NOWY mnie WKURZA. (I chyba nie tylko mnie)
ZMIEŃCIE TO!
Stary wygląd był... przytulniejszy!

ewab101

Popieram apel,stary filmweb był o wiele lepszy.
Co do samego apelu,najlepiej jakby zrobić listę osób i podać "im" suche liczby,może to do nich przemówi.

michajlovicz

Zgadzam się z wami! Też chcę stary filmweb! :(

HRH7

Chcemy Stary Filmweb!

Jest coraz gorzej, wszystko muli lub nie działa, a najfajniejsze rzeczy ze Starego skasowano i nikt nie raczy nawet odpowiedzieć, czy kiedyś powrócą.
Ja tradycyjnie - nowe forum jest do d*py i z przykrością się na nie w ogóle wchodzi. Co komu przeszkadzało świetne stare? - http://www.filmweb.pl/forum/NOWY+FILMWEB/Przywr%C3%B3ci%C4%87+uk%C5%82ad+i+kolor y+forum%21+Tym+razem+pisz%C4%99+powa%C5%BCnie+%E2%80%93+kto+jest+za,1384828

Eric_Theodore_Cartman

Wczoraj założyłem temat, który nie łamał regulaminu. Ba, ten temat był pytaniem o wyjaśnienie istotnej rzeczy. Temat został skasowany bez podania mi przyczyny.
Pytałem: dlaczego nie mogę ustawić numeru GG w ustawieniach w celach powiadomień?
Zamiast otrzymać odpowiedź od obsługi temat skasowano. Czy to jest poprawna polityka ze strony serwisu? Może teraz otrzymam odpowiedź.

użytkownik usunięty
Eric_Theodore_Cartman

Nadal nie mogę się przyzwyczaić. Ta strona jest zwyczajnie nieczytelna. Trzeba się porządnie naszukać, żeby coś znaleźć.

Popieram, niech wróci stary Filmweb.

użytkownik usunięty
Eric_Theodore_Cartman

Za!
To, co jest, jest po prostu do d**y.