Dość tego tego ! Składamy petycje o przywrócenie starego filmwebu. Każdy kto chce starą dobrą stronę, niech wpisuje się poniżej.
stary Filmweb nie wróci. Bo ten nowy nastawiony jest tylko na klikanie i zysk. Zauważcie, że właściciele kłamią w mediach, że niby robią wszystko dla nas, że nas słuchają i wychodzą na przeciw, a nas olewają mimo, że nasze propozycje są logiczne, sensowne i na korzyść dla portalu. Co gorsze, sie nawet trzeba prosić by wprowadzili lepszy system weryfikacji i kotrybucji, by przywrócili rzeczy które stoją od 2007 roku już, a błędy podstawowe wręcz są od początku Nowego Filmwebu, właściwie Bety, bo my na Becie przecież działamy.
Poza tym kasowane są trudne i niewygodne tematy, a chamstwo zostawiane. Zauważcie, że obok cenzora działają dobrze reklamy. W sumie to nie rozumiem takiej postawy, przecież to widać, że liczba kliknięć na której tak FW zalezy, spadła od czasów wprowadzenia tej Bety. Xzar pisze o zmianach w swoim temacie, ale widać, że wiele rzeczy to ściema - czemu dowodzi brak konkretów w stylu "poprawione niektóre błędy na IE". Chyba na korzyść zrobiono przez miesiąć tylko szybkość portalu, a także przywócenie możliwości edycji biografii - lecz z małymi wyjątkami, ale to jest już jakis plus. Nawet duży.
Trudno. Na wielu popularnych portalach jest możliwość wyboru skórki, tu jednak nie będzie. Trzeba czytać czarne i czerwone litery na białym, jaskrawym tle. Nie ma skórek, bo i po co? Niech się męczą użytkownicy. Co tam. Nie rozumiem tego, stara strona była świetna, a zmiany poszły w takim kierunku, że ręce opadają. Zamiast dorównać do szeregu z IMDB poprzez poprawianie i powiększanie bazy, (co ja sam robiłem), poprawianiu błędów itp itd zainwestowano czas w jakąś pokrakę co ledwo chodzi z gustomierzem i degustatorami jako reklamą i asem. Ech. Także krytyka szczera i konstruktywna. Cała prawda o FW. Niestety.
ja tez nie popieram nowego filmwebatotalne dno
kiedys wchodzilem tu codziennie
teraz 1x na miesiac
czas znalezc cos lepszego
Szlak mnie trafi z tą nową stroną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
niech ktoś się zlituje i przywróci STARE A DOBRE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nic teraz nie mogę znaleźć, DNO! tragedia i masakra, porażka
czy oni już rozum postradali wszyscy?!!?!??!!!!!!!!?!??!
STA-RY FILMWEB! STA-RY FILMWEB! STA-RY FILMWEB!!!!!!!!
NOWY mnie WKURZA. (I chyba nie tylko mnie)
ZMIEŃCIE TO!
Stary wygląd był... przytulniejszy!
Popieram apel,stary filmweb był o wiele lepszy.
Co do samego apelu,najlepiej jakby zrobić listę osób i podać "im" suche liczby,może to do nich przemówi.
Chcemy Stary Filmweb!
Jest coraz gorzej, wszystko muli lub nie działa, a najfajniejsze rzeczy ze Starego skasowano i nikt nie raczy nawet odpowiedzieć, czy kiedyś powrócą.
Ja tradycyjnie - nowe forum jest do d*py i z przykrością się na nie w ogóle wchodzi. Co komu przeszkadzało świetne stare? - http://www.filmweb.pl/forum/NOWY+FILMWEB/Przywr%C3%B3ci%C4%87+uk%C5%82ad+i+kolor y+forum%21+Tym+razem+pisz%C4%99+powa%C5%BCnie+%E2%80%93+kto+jest+za,1384828
Wczoraj założyłem temat, który nie łamał regulaminu. Ba, ten temat był pytaniem o wyjaśnienie istotnej rzeczy. Temat został skasowany bez podania mi przyczyny.
Pytałem: dlaczego nie mogę ustawić numeru GG w ustawieniach w celach powiadomień?
Zamiast otrzymać odpowiedź od obsługi temat skasowano. Czy to jest poprawna polityka ze strony serwisu? Może teraz otrzymam odpowiedź.
Nadal nie mogę się przyzwyczaić. Ta strona jest zwyczajnie nieczytelna. Trzeba się porządnie naszukać, żeby coś znaleźć.