Witam, mam problem z logowaniem: jestem pewien na 100%, że podczas logowania podaję dobry login i hasło, a mimo to pojawia się komunikat "błędny login lub hasło", więc siłą rzeczy nie mogę się zalogować. Od wczoraj zmienił się design strony przy logowaniu (pojawiła się możliwość zalogowania przez FB lub Google), więc podejrzewam, że błąd może wynikać z tej zmiany. Czy ktoś ma podobny problem?

Marcinkolobrzeg

treść
Mam trochę inny problem. Nie mogę zalogować się wcale korzystając z Firefoxa, chociaż do tej pory używałam tylko jego, natomiast z Explorera bez problemu.
ps. ciekawe czy zniknie wyraz "treść" który sam pojawia się w okienku posta (do tej pory go nie było)
ps2. nie zniknął

użytkownik usunięty
Larii

Usun ciastka i jeszcze raz sie zaloguj

nie pomogło
cały czas wyskakuje "treść", którą ręcznie skasowałam. Może coś źle robię, ale dzięki za radę.

użytkownik usunięty
Larii

A nie uzywasz czasem czegos do blokowania apletow/skryptow itd?? Bo to moze blokowac w FF to nowe okienko logowania.

Bardzo możliwe, ostatnio próbując naprawiać mniejsze wady mogłam zrobić zamieszanie.

użytkownik usunięty
Marcinkolobrzeg

To jak napisales ten temat???

Pisałem z innego komputera na którym miałem zapamiętany profil. Dziś sytuacja się rozwiązała i jest dla mnie dziwna - gdy chciałem się zalogować "normalnie" (nie przez facebooka lub google) wyskakiwał mi komunikat "błędny login lub hasło". Gdy zalogowałem się przez facebooka, hasło dziwnym trafem zadziałało (wpisywałem te same co wcześniej). Czyżby wymuszenie filmwebu? (logując się przez facebooka zyskali dostęp do danych z mojego profilu)???

użytkownik usunięty
Marcinkolobrzeg

To też, ale raczej to nie jest wielki podstęp filmweba, bo u mnie na przykład logowanie normalnie działa. Z numerów, które "z jakiegoś powodu czasami przechodzą" można jeszcze otwierać okno logowania w nowej karcie (prawym przyciskiem myszy) i w ten sposób od razu logować się przez https, a nie przez popup frame, kto wie, może to zadziała.

Ten "numer" mi zadziałał. Rzeczywiście można się zalogować poprzez nową kartę.

użytkownik usunięty
Larii

No to dobrze bo troche mi było szkoda, że podziękowałaś wtedy za dupiatą poradę.

niepotrzebnie :)
pousuwałam też różne blokady i wszystko działa prawie bez zarzutu. Prawie, bo ze wszystkich stron atakują reklamy i chyba przez nie trochę wolniej działa.

Marcinkolobrzeg

U mnie to samo mialem na smartfonie w nie mobilnej wersji zapamietane login i haslo i teraz musze za kazdym razem sie wpisywac.