Od ponad tygodnia nie mam na swoim profilu widocznego podobieństwa ze znajomymi. Stało się to nagle... jak to można przywrócić? Ma ktoś pomysł/rozwiązanie??

lukzel1988

od wczoraj mam to samo... Bardzo chciałabym, żeby porównanie wróciło

lukzel1988

Też mi tego brakuje bo obserwowałem tylko tych znajomych, z którymi miałem procentowe podobieństwo. Tych, z którymi Filmweb mi nie wyliczał podobieństwa po prostu nie obserwuje. Pewnie ta funkcja wróci wraz z nowym profilem. Tak mi się zdaje.

lukzel1988

Żeby było to podobieństwo musisz mieć przeszło 50 znajomych

Fan_Lady_Galadrieli

Ja mam ponad 50 znajomych i nie mam podobieństwa...

użytkownik usunięty
STAMiNA

Bzdura. Nie słuchaj Go. Ja mam 47 i podobieństwo mam z każdym prócz jednej osoby, która filmów nie ocenia.

Wyświetla Ci się procentowe podobieństwo ze znajomymi?

użytkownik usunięty
STAMiNA

Tak, wyświetla mi się.

O_O a mi nie. Jakiś czas temu w widoku znajomych miałem sortowanie podług podobieństwa, widziałem procentowe podobieństwo a do tej pory nie widzę liczb przy znajomych. WTF?!

STAMiNA

Mi też się wyświetlają więc nwm co się mogło stać.

BlackDragon777

W ustawieniach nic nie ma w kwestii podobieństwa. Wylogowałem się i ponownie zalogowałem i nadal nie widzę procentowego podobieństwa wśród znajomych. :(

Chyba zgłoszę to na "pomoc@filmweb.pl".

lukzel1988

Dostałem odpowiedź ze Filmwebu:

"Witam,

obecnie pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.

Pozdrawiam"

STAMiNA

Strasznie długo nad tym pracują. U mnie też od ok. tygodnia nie wyświetla się podobieństwo. Irytujące.

elfijka

Ja tak mam już ze 3 tygodnie. Myślałam, że wszystkim wyłączyli, patrzę u znajomych i okazuje się, że jestem jedyna...No ale niech pracują :) ważne, żeby naprawili!:)

lukzel1988

Również nie mam podobieństwa ze znajomymi...
Szkoda, bo kiedyś było i można było łatwo porównać kto ma taki sam gust filmwowy

Gustopodobni również nie działaja