Od ponad tygodnia nie mam na swoim profilu widocznego podobieństwa ze znajomymi. Stało się to nagle... jak to można przywrócić? Ma ktoś pomysł/rozwiązanie??
Też mi tego brakuje bo obserwowałem tylko tych znajomych, z którymi miałem procentowe podobieństwo. Tych, z którymi Filmweb mi nie wyliczał podobieństwa po prostu nie obserwuje. Pewnie ta funkcja wróci wraz z nowym profilem. Tak mi się zdaje.
Bzdura. Nie słuchaj Go. Ja mam 47 i podobieństwo mam z każdym prócz jednej osoby, która filmów nie ocenia.
O_O a mi nie. Jakiś czas temu w widoku znajomych miałem sortowanie podług podobieństwa, widziałem procentowe podobieństwo a do tej pory nie widzę liczb przy znajomych. WTF?!
W ustawieniach nic nie ma w kwestii podobieństwa. Wylogowałem się i ponownie zalogowałem i nadal nie widzę procentowego podobieństwa wśród znajomych. :(
Chyba zgłoszę to na "pomoc@filmweb.pl".
Dostałem odpowiedź ze Filmwebu:
"Witam,
obecnie pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.
Pozdrawiam"
Strasznie długo nad tym pracują. U mnie też od ok. tygodnia nie wyświetla się podobieństwo. Irytujące.
Ja tak mam już ze 3 tygodnie. Myślałam, że wszystkim wyłączyli, patrzę u znajomych i okazuje się, że jestem jedyna...No ale niech pracują :) ważne, żeby naprawili!:)