Jestem ciekaw czy jak bym chciał żeby zablokowano mnie konto na forum toby kierownictwo strony to zrobiło ? Bo chciałem na własne życzenie tak to bym miał zablokowane a spamu nie będę przecież robił .Bo jak usuwanie konta tak długo trwa to może niech mnie zablokują konto tak jak spamerom co piszą głupoty jakieś w tematach .Ja nie jestem spamerem ale zawsze to jakieś rozwiązanie tak to bym miał już konto zablokowane i był nie mógł wejść na niego .Bo może to by było możliwe ze chce zablokowania i wtedy nie mogę już korzystać z forum i bym miał jakieś rozwiązanie .Można tak zrobić ? Spamowac nie będę tylko tak myślę że może tak by można było zrobić dla mnie .To jest zarezerwowane dla trolli ale można zrobić wyjatek i zrobić taka blokadę konta jak ktoś by chciał od tak sam z siebie ? Zawsze to już bym nie miał w jakiś sposób konta i nie miał dostępu do niego :/
22. Jak zrezygnować z konta na Filmwebie?
Należy przesłać informację pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: pomoc@filmweb.pl. Informacja musi być przesłana z adresu mailowego, który jest obecnie przypisany do konta na Filmwebie.
Rezygnacja z konta jest równoznaczna z rozwiązaniem umowy o świadczeniu usług drogą elektroniczną i usunięciem danych osobowych Użytkownika z bazy.
* i to nie jest kwestia paru dni :/
Pisałem maila w piątek i niedzielę z mojego maila co mam podanego na profilu i nic nie odpowiedzieli mnie w ogóle .Do Oriona też pisałem na bloga jego wczoraj info .Właśnie na ten adres pisałem co jest podane a może mnie nie wyszło bo na końcu pl powinna być kropka a tej kropki nie postawiłem :/ ale sam już nie wiem przecież to jest drobiazg .Nawet smsa wysłało się mnie bo mam na smartfonie i potem też nie było odpowiedzi czy coś z tym zrobią .Jakbym nie wysyłał jest zero odpowiedzi na maila .
A z którego adresu zakładałeś konto? Jeśli nie pamietasz adresu to możesz go zmienić i wysłać prośbę o likwidację konta z nowego adresu. Żaden problem.
Podawałem nowy adres bo jedna poczta która miałem zostało konto usunięte ,podałem nowe w profilu konto mojej poczty i z niego wysłałem wiadomość o rezygnacji z konta .Pierwsza wysłałem w piątek ,potem w niedzielę wieczorem no i dzisiaj trzeci raz tym razem z dopiskiem żeby mnie odpowiedzieli mailem zwrotnym bo nie dostałem odpowiedzi żadnej od redakcji .Ale maila podałem nowego aktualnego i w wysłanych mam te wiadomości .Jednak nie odpowiedzieli mnie nic :/ To już mój trzeci mail do redakcji trochę dużo bo jeden by wystarczył i mogłem od razu zaznaczyć ze proszę o odpowiedź zwrotną co do mojego maila .
Jeśli nie podałeś adresu z którego zakładałeś konto to Ci go nie skasują. Moja rada: zmień swój adres w ustawieniach profilu i wyśli prośbę o usunięcie konta. Powinno zadziałać.
Przed wysłaniem prośby o usunięcie konta zmieniłem w profilu maila bo tamtego co miałem wcześniej podanego już nie ma .Zresztą i tamte konto co podawałem jak zakładałem konto jak i te co podawałem kilka dni temu jest na o2 .Tak jak podał mastek dałem tytuł maila rezygnacja z konta .No i dalej proszę o usunięcie mojego konta FERDEKIEPSKI z serwisu wraz ze wszelkimi danymi .No i odpowiedzi nie było żadnej .
Na to już nie mogę Ci pomóc. Nie jestem moderatorem ale powinni Ci skasować konto w ciągu paru dni. U mnie jak kasowałem to zajeło bodaj sześć czy siedem dni.
Jedni mówia że szybko się skasuje drudzy ze trzeba długo czekać :/ Na jednym temacie piszą ze pospamowac trochę głupot to zablokują za karę i też jest zablokowane .Ale przecież nie będę spamowac .Sam nie wiem czemu mnie nie odpowiedział nikt :/ w profilu mam ten mail przecież zmieniony a w bazie jaki mają mail mój to nie wiem czy ten stary nadal ? Ale on jest nieaktualny bo go nie ma już :( No a z tego co wysyłam to już dzisiaj trzeci raz przesłałem do redakcji .
Musisz dostać mail z informacją i potwierdzić że chcesz skasowac konto. Moderacja bez tego Ci nie zlikwiduje konta.
No własnie nie dostałem odpowiedzi od nich bo bym potwierdził że chce te konto usunac .Na facebooku jak się kasuje konto to chociaż pisze kiedy zostanie całkowicie usuniete .Można się zalogowac i anulowac usuwanie konta a tutaj nie ma opcji że info że w ciagu tylu dni konto moje zostanie usiniete :/
Aha w sobotę i niedzielę moderacja ma zwykle urlop od odpisywania i od kasowania kont. Jeśli do jutra Ci nie odpiszą to dostaniesz zapewne wiadomość w następnym tygodniu. Sprawdzałeś swoją skrzynkę?
Tak sprawdzałem i głupio bo trzy razy już do nich pisze tego maila aż głupio bo tyle razy pisać o tym samym. No jutro kolejny piątek więc może mnie odpisza coś ? Ale był poniedzialek ,wtorek ,środa i dzisiaj czwartek a tutaj ni wuja odpowiedzi żadnej .
Tydzien już będzie jak liczyc od piatku zeszłego ale może dojdzie ten mail co dzisiaj wysłałem :/
Niestety nie mogę Ci pomóc. Ja dostałem wiadomość zwrotną chyba na czwarty dzień. Nie wiem czemu filmweb w Twoim przypadku się nie śpieszy.
Sam nie wiem czemu nie odpowiedział mnie nikt .Szkoda że nie wiem kto tutaj jest adminem żeby do niego może napisac na konto ? Wiem tyle że jak admin to musi mieć czerwone głowy w profilu .No ale nie znam nicków osób które są za forum odpowiedzialne :/
Można napisać do admina ale nie znam jego reakcji na coś takiego. Może nie odpisać albo się zdenerwować że ktoś zawraca mu głowę.
Pisałem I już dzisiaj mija tydzien a odpowiedzi nima komu napisac .To już trzeci raz wysyłam maila na ten adres .
Witaj,
Jestem nowym Administratorem tego portalu.
Twoje konto zostanie zablokowane w najbliższym czasie.
Obecnie mamy tutaj zamieszanie z użytkownikami, którzy sieją nieprawdę i kłamliwe pomówienia. Dlatego nie jesteśmy w stanie usuwać jednocześnie wszystkich takich kont i wszystkie zgłoszenia rozpatrzeć w ciągu paru dni.
Jest to zbyt pracochłonne i wymaga weryfikacji.
Pozdrawiamy,
Filmweb sp. z o.o
Ja sam jeszcze dopomagam adminom i usuwam oceny filmów .Wczoraj z 6 godz usuwałem oceny prawie 3000 filmów z mojego konta .Aż mnie gałki oczne bolały jak tak klikałem tyle godzin żeby to pousuwac żeby nie było .Odwaliłem tyle roboty ze większość filmów znikło ale większość sam zlikwidowałem .Dużo miałem filmów ocenionych gdzieś z 4815 no i wczoraj jak od rana siadłem to przeleciałem od 7 do 13 cały profil mój .
Żeby szybciej poszło usuwanie mojego konta .No bo jak maja mnie po 100 filmów likwidowac na dzień a miałem obejrzanych około 4900 to by kilka dni usuwali po setce .A ja sobie skasowałem po prawie 3000 filmów w szesc godzin xd teraz zlikwidowałem też już dużo ocen i zostalo już gdzies z 10 filmów ocenionych a było ze 140 xd
No to obejrzane filmy mam usuniete już to administracja już nie musi kasowac jeszcze 80 ocen seriali do usunięcia mam i kilka gier ocenionych .Te 600 pare komentarzy to już niech admini skasuja chociaż nie mogą zostawic tylko że będzie pisac że uzytkownik usuniety .
Serio? xD Przecież oni jednym kliknięciem usuwają konta, nikt nie przywiązuje wagi do pojedynczych ocen, o ile nie znikają razem z kontem. Komentarze zostają z podpisem "użytkownik usunięty", bo z jakiej racji mieliby je usuwać? To części dyskusji z innymi użytkownikami, które po skasowaniu stałyby się nieczytelne.
To nie wiem wczoraj miałem z 1300 ocenionych filmów pod wieczór rano wstałem zajrzałem było z 140 pare ocenionych więc ktoś z administracji musiał w nocy to usunac .No i reszte co zostalo sam skasowałem.
Albo pomyłka, albo dopiero po czasie policzono twoje wysiłki. Na pewno nikt z administracji nie siedział i nie kasował tego wszystkiego ręcznie.
Po co to wszystko skoro i tak usuwasz konto?
Mnie pisał ktoś że ponad miesiac trwa usuwanie konta .Wysyłałem maila na pomóc@filmweb.pl w zeszły piatek potem raz jeszcze w niedziele i w czwartek pisałem trzeci raz . Nie było odpowiedzi zwrotnej nikt mnie nie odpisał .Co dalej Napisałem tak jak ktoś pisał w starym temacie tytuł rezygnacja z konta i tresc że prosze o usunięcie mojego konta FERDEKIEPSKI z serwisu z wszystkimi danymi I ocenami filmów .Na pewno niektóre oceny usunal ktoś z administracji nie wszystkie filmy sam usuwalem bo nawet dzisiaj jak sprawdzałem to na pewno ktoś z portalu usunal te oceny .Na pewno szybko teraz skasuja reszte to już mało zostało tylko seriale I pare ocen gier .