Piszę o tym już chyba po raz trzeci ponieważ nikt z moderatorów mi nie odpisał a kilku użytkowników poparło moją prośbę, a teraz pytanie, czy tak ciężko dodać do filmów które chcemy obejrzeć takich samych filtrów jak przy obejrzanych filmach? Takie coś bardzo by ułatwiło sprawę, wciąż czekam na tą opcję i mam nadzieję że się doczekam. Wiem ze jest temat co dodać/poprawić ale już tam pisałem i nic...

Lecho1523

Popieram!
W Co dodawać/poprawiać chodzi tylko o kontrybucje a nie o opcje Filmwebu :))

Lecho1523

Również popieram. Są tacy użytkownicy którzy mają przeszło 1000 tytułów w 'chcę obejrzeć' więc sortowanie by się im przydało.
Przydałoby się przy okazji wprowadzić do wyszukiwarek (tej głównej FW i tej z obejrzanych) dodatkowy parametr 'NIE ZAWIERA'
np. wyszukuje filmy z krajami produkcji bez Włochy:
Gdy się wybierze szukaj-produkcja-Francja+Hiszpania i parametr "PRZYNAJMNIEJ JEDEN", to w wynikach są filmy z koprodukcją np Francja-Włochy, a tak gdyby był dodatkowo parametr 'NIE ZAWIERA'-Włochy to by odfiltrowało.
Do gatunków też by to pasowało wprowadzić.
Znacznie ułatwiłoby to znalezienie filmu gdy nie pamięta się tytułu tylko techniczne elementy dot. produkcji.

Lecho1523

Zapomnij stary, teraz redakcja zapewne zajmuje się wielką ilością błędów, jakie ostatnio nawiedziły FW, więc nie licz, że coś się zmieni w sprawie, o którą zabiegasz :) Hmm... Zajmuje się błędami, prawda?

Freeman47

Zajmuje, ale chyba tylko w teorii...

arizona47

No wiesz... Powiadomień o dawno otrzymanych wiadomościach już nie otrzymuję, więc chyba coś tam ruszyło z kopyta :P

Lecho1523

Popieram pomysł. Sam mam bardzo dużo filmów w "chcę obejrzeć" i nie ma żadnych opcji do ich filtrowania, sortowania (tak wiem alfabetycznie lub jak bardzo chcę obejrzeć). Ale nie można ich filtrować/sortować po roku produkcji, kraju itp. Więc powtórzę jeszcze raz: JESTEM ZA.

Lecho1523

Jestem za

Lecho1523

Popieram, chyba tej opcji brakuje mi najbardziej.

Lecho1523

Mi np. bardzo brakuje filtru po dacie dodania do "chcę obejrzeć"

Lecho1523

Popieram!