Po najechaniu na avatar pojawia się kwadracik. Ktoś wie o co chodzi ??
Wygląda na to, że okienko z pokazem ilości ocenionych i stworzonych postów użytkownika ma jakiś error, stąd kwadracik.
Nie widać kto ile obejrzał, kto ile napisał i ile ma znajomych. Może zlikwidowali żeby trole które nie ogladaja filmów tylko paplają głupoty nie mieli kompleksów.
Dzieki tej funkcji widać było kto jest na filmwebie żeby pisać a kto żeby oceniać obejrzane filmy.
Duża dysproporcja w stronę gadaniny dobrze o nikim nie świadczy bo jak tu szanować kogoś opinię na temat filmu jesli obejrzał 120 a napisał 60000 postów o tym jaki jest mądry w tej kwestii ?
*O* przepraszam, ale sobie wypraszam, czuje się obrażony i chcę być przeproszony :D
Licznik ocenionych produkcji wskazuje u mnie 0 (i zapewne długo tak pozostanie) ponieważ nie czuje się dobry w ocenianiu poszczególnych filmów i zapewne używałbym tylko 2 skrajnych not, a wypowiedzi mam ponad 1200 ponieważ lubię dyskutować i nie wiem dlaczego "duża dysproporcja w stronę gadaniny" miałaby o mnie źle świadczyć
Haha jaki okaz ! grubens, mowę mi odjęło. Widocznie nie jesteś tu żeby oceniać filmy. Po pierwsze te oceny sa dla Ciebie. to Twoja własna biblioteka. Twój wybór.
Trochę dziwny przelicznik...
ja mam ponad 1100 filmów i seriali ocenionych i ponad 13 tys komentarzy...
A niektórzy no oglądają tylko seriale i aktywnie udzielają się na tych forach i tam sobie nabijają komentarzy ponieważ np taka gra o tron albo dr Houee mają po 6/8 sezonów..