Witam,,
Co to jest? http://zapodaj.net/c22e5d135c94c.bmp.html
mam czegoś 24 i nie wiem co to jest :P klikam i to nie znika, cały czas jest :P co to za nowe powiadomienia czy co?
z góry dzięki za odpowiedź :)
Pozdrawiam.
To są chyba te powiadomienia. 24? U mnie było 453;p scrollowałam ten "Ich Filmweb" przez kwadrans i zniknęły po jakimś czasie...
No chyba właśnie tak, bo znajoma oceniła teraz film i mi wyskoczyło jedno powiadomienie. To głupota, bo jakbym chciał zobaczyć jak oceniła film który mnie interesuję to wystarczy żebym wszedł na stronę filmu, a co mnie to interesuję jak oceniła film którego w ogóle nie chce zobaczyć.
No nie zazdroszczę osobom, które się od dłuższego czasu nie logowały na FW;) Jeden facebook już mam...
I ktoś z redakcji ma jakieś złudzenie, że ludzie mają czas przeglądania takiej ilości nowych wpisów. Co mnie interesuje, że Pan X został oceniony przez mojego znajomego na jakąś tam ocenę.
Do wszystkich powyżej: nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale można wyłączyć obserwowanie znajomych.
Ja już uzbierałem ponad 2000. Chyba ktoś na głowę upadł że będę to przeglądał.
Ciekawe jaki jest limit, 9999?
Przecież nie trzeba tego przeglądać, po wejściu w mój filmweb od razu znikają wszystkie powiadomienia.