Komuś z Was, za przeproszeniem, rozum odebrało i nie myśli logicznie! Ludzie, sami sobie szkodzicie! CZEMU nie mogę obejrzeć zwiastuna jakiegoś serialu, bo nie mam 18 lat? Ok, rozumiem, że serial jest dla dorosłych, bo jest i krew, i cycki, ale no kurde, możecie pytać przy takich zwiastunach czy użytkownik ma 18stkę, dla czystego sumienia, a nie, że ODSYŁACIE do strony głównej.
Miałoby to jeszcze sens gdyby nie to, że żeby go obejrzeć wystarczy się... WYLOGOWAĆ. Co za bzdura totalna! Wychodzi na to, że potencjalny "niepełnoletni" (pomijając, że za 3 miechy mam 18. urodziny i oglądałem 3 poprzednie sezony, ale zwiastuna nie mogę...) i tak go obejrzy po wylogowaniu W NAJLEPSZYM WYPADKU, bo prawdopodobnie po prostu WPISZE SOBIE W YOUTUBE i tam obejrzy, bo po jakiego grzyba się męczyć tutaj, jak tam łatwiej i przyjemniej. Kto na tym traci? TYLKO WY!
Proszę, pomyślcie nad tym, bo to jakaś farsa i niedorzeczność jest.
Pozdrawiam i przepraszam za nacechowaną emocjonalnie wypowiedź.
Maciej R.

RaboPL

Moim zdaniem to sam sobie odpowiedziałeś, bo dla Ciebie i pewnie reszty 17-latków to żaden problem obejrzeć ten zwiastun w inny sposób, natomiast dla takiego 10-latka to może być poważna przeszkoda, i o to w tym wszystkim chodzi, żeby chronić tych najmłodszych. Oczywiście rozumiem, że to dla Ciebie bardzo uciążliwe, ale wyluzuj, jeszcze tylko 3 miesiące ;)

Alternative130

Być może o to właśnie chodzi, dzięki za fajną, kulturalną odpowiedź.

RaboPL

Filmweb to nie pani ze spożywczaka którą możesz zbajerować kupując piwo...:P
A teraz bądź "dorosły" i wróć za te 3 miechy.

RaboPL

Zmień datę urodzenia w profilu i po problemie.

RaboPL

Jeżeli komuś rozum odebrało, to najwyraźniej Tobie. Po pierwsze, po cholerę podawałeś prawdziwą datę urodzenia? Po drugie, skoro już zrobiłeś coś tak głupiego, to co za problem teraz zmienić?

Marac

Nie podawałem żadnej daty urodzenia, nie jestem aż tak głupi, żeby podawać prawdziwy wiek. Połączyłem Filmweba z Facebookiem, a on sam pobrał dane, nie miałem na to wpływu i wątpię czy datę urodzenia można tutaj ręcznie zmienić, ale nawet jeśli to wytrzymam te 3 miechy do 18stki.