Mam pytanie do administratorów tej strony. Czym my, zwykli użytkownicy, wam zawiniliśmy, że nas tak nienawidzicie? Usunięcie kokpitu to tylko wierzchołek góry lodowej, cały nowy design leży. Powinno pozostać na kolejne 5 lat tak jak jest tutaj: https://web.archive.org/web/20141128040756/http://www.filmweb.pl/Skazani.Na.Shaw shank#
I nie. To nie jest kwestia przyzwyczajenia jak na wielu stronach gdzie po wprowadzeniu nowych zmian są narzekania a po 2 tyg. ludzie się przyzwyczajają. Do tego gówna które jest aktualnie nie da się przyzwyczaić bo gówno zawsze pozostanie gównem. Usuńcie kokpit, ja usuwam konto i migruję na jakiś inny serwis, Stopklatkę czy co tam jeszcze jest innego. Jeśli liczy się dla was zdanie użytkowników to nie usuniecie kokpitu, ten temat chyba świadczy sam za siebie: http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Ankieta+dot.+pozostawienia+starego +kokpitu.,2561251

użytkownik usunięty
maxxqueen

podpisuję się. plus dodam, że technicznie NIC mi nie działa. usuwanie znajomych, edycje. no i nawet nie mam jak założyć tematu, nie widzę takiej opcji. maxxqueen, czy to ten plusik obok napisu forum? bo nie działa mi ten kliczek i się nic nie dzieje...

Tak, to ten plusik. Nawiasem mówiąc to "strasznie" rzuca się w oczy, intuicyjne sterowanie to coś co lubię...

maxxqueen

Powinni wkomponować go w tło, bo aż razi po oczach. Nikt z niego nie korzysta, więc po co go tak eksponować.

użytkownik usunięty
Troublesome

hehehe you both made my day :D
po moim apelu na głownej doszło coś nowego - zanim załadowało się okienko "odpowiedz", minęło jakieś 15min. gwarantowany czas na relaks tylko na stronie filmweb! co jeszcze? : ]

użytkownik usunięty

o, mam! teraz mi się wyświetla, że maxqueen mnie ciągle powiadamia (o godz 14;d). oczywiście muszę przejść na cała stronę, by mi załadowało, bo sam komunikat nie chce się wyświetlić. bosz :-) i to gówno nie chce zniknąć, ale po raz 1 mogłam edytować to co piszę, bo wcześniej nie mogłam, coś na zmiane działa, a coś nie, może będę trafiać :D

Filmweb wprowadził nowe udogodnienie. "Nie przegap wypowiedzi największych przystojniaków." Najwidoczniej użytkownik maxxqueen jest filmwebowym Adonisem - dlatego Filmweb upewnia się, że NA PEWNO przeczytasz jego wypowiedź. Zakochacie się, pobierzecie, będziecie żyli na Bermudach i płodzili dzieci. Filmweb łączy.

użytkownik usunięty
Troublesome

Filmweb chyba dopuszcza możliwość zawarcia związku poligamicznego, ponieważ kolejnym Adonisem jesteś Ty, Troublesome. : )

Nie lubię się dzielić, powinni to naprawić. ;p

użytkownik usunięty
Troublesome

uff... ledwo odpisałam, bo zwiecha jak ... : ) ale za to znowu wyłączyli opcje "Nie przegap wypowiedzi największych przystojniaków." : ( ... no nic, bądźmy dobrej myśli!

Dziękuję za poświęcenie. ;p Ja już się przyzwyczaiłem, piję więcej melisy.

użytkownik usunięty
Troublesome

Musicie się mylić, bo ja też mam cały czas powiadomienie od jednego usera, ale akurat wiem jak wygląda i wcale nie jest w moim typie. To jakieś oszukaństwo z tą opcją.

Miłość nie wybiera. Nie wiem czy mam Tobie gratulować, czy może współczuć. ;p

użytkownik usunięty
Troublesome

Gratulować. Nic nie pisałam o tym, że nie może tu zrodzić się miłość, a jedynie, że nie jest przystojny. Ludzi za wygląd nie mam zwyczaju kochać. Miłość bardzo szybko sprawić może, że w Naszym typie stanie się ktoś zupełnie niepozorny. Ona czyni cuda. Jest nieobliczalna.
Dobrej nocy.

Wszystko dzięki wysiłkom techników z Filmwebu!
Nawzajem.

użytkownik usunięty
Troublesome

znowu mam was, dwóch Adonisów. Człowiek myśli, że się uwolnił, a tu mu znowu technicy robią z mózgu sieczkę i emocjonalnie chodzę rozbita :/

Ciesz się, że masz kochanków. Mnie nikt się nie wyświetla, a chciałbym Afrodytę, Wenus, Helenę czy kogokolwiek. Nieważne. Szowinistyczna opcja działa wyłącznie dla kobiet. Nie chcę żyć.

użytkownik usunięty
Troublesome

ciesz się, że nie masz problemów, by odpisywać potencjalnym kochankom. u mnie potrzeba wielu prób i poświęcenia, by opcja "odpowiedz" zadziałała. czyli teoretycznie mam tych Adonisów stale (z krótkimi przerwami), ale nie zawsze dają mi możliwość odezwu do nich :/ bardzo nieładnie, nie każdy ma tyle nerwów i cierpliwości

Nie chcę ciebie martwić, ale to wygląda na sabotaż. Spodobałaś się technikowi i ten teraz próbuje rozdzielić cię od założyciela tematu i rzecz jasna mnie. Systemu nie oszuka. Grecka tragedia. Idę do monopolowego.

użytkownik usunięty
Troublesome

o ku... masz całkowitą rację. bo teraz w powiadomieniach mam cyfrę 3, a tu tylko Ty i maxqueen. a ten tajemniczy 3 to kto? bezimienny, beztwarzowy technik! może jeszcze wstydzi się całkiem ujawnić? ale daje znak o sobie, że jest. stale. widzę go na tej trąbce. ku,wa, muszę zakleić kamerkę.

Lepiej nie zaklejaj, bo chłopiec się rozgniewa. Wyszła z tego telenowela, co w następnym odcinku?! :)

użytkownik usunięty
Troublesome

teraz jakiś drugi technik się przyłączył, bo mam w powiadomieniach cyfrę 4, która nie znika, a widzę tylko Ciebie z maxquenem. czy oni mają mnie za jakąś rozpustnicę? a może to dlatego, że zakleiłam kamerkę... : / ale już musiałam, bo zaczęło mnie to przerażać.

Podejrzane. Były jakieś wybory miss filmwebu, o których nie wiem, i w których wygrałaś? Taka rzesza kochanków nie bierze się znikąd.

użytkownik usunięty
Troublesome

nie wiem o co chodzi. teraz jest ich 5. to nie chce znikać. przechwycili mnie na kamerce :/ byłam ubrana, więc nie wiem o co chodzi. może nie doceniam siebie? ale to już za dużo, jak na moje mini możliwości :> znikam na jakiś czas. adieu!

Żegnaj, Afrodyto!

maxxqueen

Podpisuję się obiema rękami (i nogami)

użytkownik usunięty
maxxqueen

341% racji!

maxxqueen

Popieram! Wkurza mnie ten kokpit, w ogóle nie jest potrzebny, a w dodatku ta nowa opcja oceniania konkretnej roli danego aktora wcale nie działa...Klikam i nic się nie dzieje. Czasami można przedobrzyć i robić się syf z serwisu.

maxxqueen

zgadzam sie w 100% nowa szata to po prostu tragedia, DLACZEGO ZNIKNĘŁY OCENY FILMÓW jak patrzy się np na profil jakiegos aktora???!!!!! NOWY FILMWEB -TRAGEDIA

maxxqueen

Ależ ONI nas wcale nie nienawidzą, oni NAS tylko mają zwyczajnie głęboko w dupie!

maxxqueen

Nie rozumiem dlaczego "Kokpit odchodzi do historii i zostanie wyłączony na początku 2015 roku". Nie może nadal być? Nikomu nie przeszkadza, a większość użytkowników woli kokpit niż to co jest teraz.