http://www.filmweb.pl/film/Bogowie+ulicy-2012-624792/discussion/3+10,2116559?pag e=2#post_9217315

Do dnia dzisiejszego nikt nie posprzątał w/w tematu po mimo faktu że zgłaszałem niektóre w nim wypowiedzi jakieś 2 dni temu. 3 trolle niszczą mój temat a interwencji jak nie było tak nie ma. Może niech ktoś się wkońcu za to weźmie ... albo całkowicie temat proszę usunąć.

użytkownik usunięty
Daeli

Trolle lgną do nowych filmów jak mucha do..

To prawda.

Mile widziany ban, lub też tymczasowe zawieszenie konta za prowokacje / trollowanie dla użytkownika adammo1313.

Daeli

Widzę, że do poziomu się chętnie dostosowałeś.

GodFella

Mój błąd. Ale to już jest irytujące, że nie możesz wyrazić swojego zdania na forum ponieważ zaraz zlecą się trolle. Proponuję zrobić sobie test, wejść do działu z Hobbit-em po czym stworzyć temat "1/10" - efekt trolli oraz hejtu będzie natychmiastowy.

użytkownik usunięty
Daeli

Ja najbardziej lubie gdy komuś nie spodoba sie jakis ,,klasyk'' i da 5/10. Ło wtedy to lepiej zniknąć

Poziom ludzi (w większości) w dzisiejszych czasach to nic innego jak "Lubię to" / hejt / trolling / narzekanie. Co do w/w przykładu to niestety ale masz rację.

użytkownik usunięty
Daeli

I jeszcze każą wracac do gimbazy itd.

"Gimbusy" - słowo które ostatnio jest bardzo modne. Bez niego dobry trolling nie wyjdzie, masakra.

użytkownik usunięty
Daeli

Co zrobisz, coś w tym jest z tymi gimbusami, ale zeby kazdego wyzywac to żal

GodFella

A nie pomyślałem że może admini go do tego zmusili!? Jeśli w ogóle ci cali admini na tym portalu istnieją?

kalewra

Masz rację, nie pomyslałem, że faktycznie go mogli ogniem przypalać, aby odpisywał. Wybacz.

GodFella

Skasuj TEN temat proszę CAŁKOWICIE.

GodFella

Wybaczam! :D

kalewra

Oczywiście, że istnieją! Teraz masz przyjemność rozmawiać z jednym z nich. Jestem tu nowym administratorem, od 2016 roku. Proszę podać nicki tych " trolli".

PRY_VAT

a jest szansa być nominowanym przez ciebie na weryfikatora ? xD

mastekvip

Przez niego to możesz być ewentualnie nominowany do opuszczenia domu wielkiego brata:P HAHAHHAA

WujekChu1ek

Nie podkręcaj Admina bo mnie skarzą na banicję i wylecę z zakonu :D

mastekvip

Po uprzedniej kastracji:P Wybacz Adminie, proszę nie banuj mnie!!!

WujekChu1ek

Jednak nie jesteśmy godni na konwersację z tak wysoką posadą, nawet dwugłowi forów nie mają, sprawiedliwie, nie ma równych i równiejszych hehe

WujekChu1ek

A co? Jesteś kastrat?!