http://www.filmweb.pl/film/Bogowie+ulicy-2012-624792/discussion/3+10,2116559?pag e=2#post_9217315
Do dnia dzisiejszego nikt nie posprzątał w/w tematu po mimo faktu że zgłaszałem niektóre w nim wypowiedzi jakieś 2 dni temu. 3 trolle niszczą mój temat a interwencji jak nie było tak nie ma. Może niech ktoś się wkońcu za to weźmie ... albo całkowicie temat proszę usunąć.
To prawda.
Mile widziany ban, lub też tymczasowe zawieszenie konta za prowokacje / trollowanie dla użytkownika adammo1313.
Mój błąd. Ale to już jest irytujące, że nie możesz wyrazić swojego zdania na forum ponieważ zaraz zlecą się trolle. Proponuję zrobić sobie test, wejść do działu z Hobbit-em po czym stworzyć temat "1/10" - efekt trolli oraz hejtu będzie natychmiastowy.
Ja najbardziej lubie gdy komuś nie spodoba sie jakis ,,klasyk'' i da 5/10. Ło wtedy to lepiej zniknąć
Poziom ludzi (w większości) w dzisiejszych czasach to nic innego jak "Lubię to" / hejt / trolling / narzekanie. Co do w/w przykładu to niestety ale masz rację.
A nie pomyślałem że może admini go do tego zmusili!? Jeśli w ogóle ci cali admini na tym portalu istnieją?
Oczywiście, że istnieją! Teraz masz przyjemność rozmawiać z jednym z nich. Jestem tu nowym administratorem, od 2016 roku. Proszę podać nicki tych " trolli".
Jednak nie jesteśmy godni na konwersację z tak wysoką posadą, nawet dwugłowi forów nie mają, sprawiedliwie, nie ma równych i równiejszych hehe