..nie można już w spokoju korzystać? No naprawdę, z hejterami można walczyć cały czas, a i tak po jakimś czasie znowu powrócą... a administracja sobie na to patrzy... no dobrze, reaguje nie raz, jednak moim zdaniem powinna to robić trochę częściej i szybciej. Kto tak uważa pisze w odpowiedziach ,,ja".

Andrzejcoolziomek

Andrzejcoolziomek!!! Jedna, prosta odpowiedz. Jeżeli masz problem z hejterem i rzeczywiście łamie regulamin, to zgłoś go do usunięcia. A poza tym, po co się z nimi wdajesz w dyskusję? Tracisz na to czas! I daj linki z tym hejterem, bo chcę zobaczyć i stwierdzić, czy rzeczywiście narusza regulamin. Odpisz. :-)

PRY_VAT

Z hejterami staram się nie kłócić, jednak naprawdę denerwują mnie straszne, a ja mam słabe nerwy. Dam Tobie za chwilę linki, jednak (nie wiem jak by to powiedzieć) muszę najpierw trochę ochłonąć.

Andrzejcoolziomek

Andrzejcoolziomek!!! Tylko szybko!

Andrzejcoolziomek

Ech... Andrzejcoolziomek! Wez no nie prowokuj innych takimi wątkami! Przeczytałem i jeden jest wart drugiego...

PRY_VAT

Czy pełnisz funcje administratora ewentualnie moderatora? (jakos nie moge dopatrzeć się oznaczenia)

Andrzejcoolziomek

http://www.herushingu.hekko24.pl/nobody-cares.jpg