Ruben_fw

No chyba tak ja też jej nie mam ...

użytkownik usunięty
wort801

Nie usunął. http://www.filmweb.pl/user/ActionMan_filmaniak

Nie ma daty w sumie dobrze po co ma ktos wiedziec kiedy wchodze na swój profil

użytkownik usunięty
Ruben_fw

U niego jest przecież.

U mnie nie ma u ciebie i innych tak samo.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

To o co tu chodzi? U tego Actionmana nie widzisz logowania?

Chodzi o datę ostatniego logowania a nie o datę założenia konta. A w tej chwili na żadnym profilu jej nie ma.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

U tego actiona widze no ludzie.

No tak nikt nie widzi tylko ty jeden widzisz. Zrób print scren i pokaż to może uwierzę bo w tym linku, który dałeś nie ma ostatniej daty logowania.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Print nic nie da, bo mój skrin moze pochodzić z innego okresu, ale mniejsza. Ja widzę.

Przestań trollować. Nie ma takiej możliwości żebyś ty jeden widział a wszyscy inni nie. A print wyjasnił by wszystko, skoro jak twierdzisz, że widzisz jego ostatnią datę logowania to była by ona widoczna dla wszystkich jakbyś wrzucił link.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Ja widzę.

granat5

Chyba swoją kupę jak wode spuszczasz w kiblu.

Andrzejek324

Hahahhahhahhahah, to żeś dowalił. Tak już na poważnie, słabe to było.

granat5

JAk będziesz takie ściemy walił to takie będziesz dostawał odpowiedzi.

Andrzejek324

Niestety, ale zmartwię Cię. To był fakt. :)

granat5

Niestety, ale nie jest to możłiwe. SKoro nikt nie widzi daty ostatniego logowania to niemożliwe żeby nagle jedna czy dwie osoby ją widziały. Przestań trollować.

Andrzejek324

Tak ogólnie nie widać, ale widać u użytkownika ActionMan_filmaniak, o czym pisał dewastator.

granat5

Nikt nie widzi tylko wy dwaj tak? Przestań trollować już bo to się staje nudne.

Andrzejek324

Nie marudź, skoro mówię, że widać to tak musi być. Na tym portalu wszystko jest możliwe.

Nie mam pojęcia czy tylko my dwaj widzimy, czy może ktoś jeszcze.

Ruben_fw

Morzliwe, że masz rację

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Piknik_na_skraju_drogi

No i kolejne konto pójdzie się paść:)

katedra

DOBE!

Piknik_na_skraju_drogi

Sory, ale wszyscy dobrze wiedzą kto jest kim. Blog angina nie jest prywatny, można wejść na niego bezpośrednio z google i to bez konta na FW. To samo dotyczy twojego filmu na YT i tematu, w którym przyznajesz się,że film należy do ciebie i został usunięty z bazy FW. Amen!

katedra

Czemu zgłaszasz posty?
Ktoś tu tuli się pomoci z adminiśtroci? :3
Chyba oczytwiste, zę filmik jest mój, skoro założyłem o nim temat, nie rozumiem dlaczego uważasz to za niezwykłe odkrycie xD

Piknik_na_skraju_drogi

Więc po co te uszczypliwosci ,Kajtek?

katedra

Nie wiem, Wojtuś

katedra

Nie chcę nic mówić, ale masz mega podobne sposoby prowokacji do Anginka xDD
i btw ja nigdy nie byłem anonimowy, wrzucając te filmiki tam automatycznie pokazałem wszystkim kim jestem, imienia i nazwiska używałem na filmwebie normalnie, tylko po prostu nie na profilu

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Raczej nie inaczej.

Ruben_fw

Bez sensu. Te wszystkie ostatnie zmiany tylko pogarszają poruszanie się po forum zamiast je ułatwiać. Szkoda, że nie ma drugiego polskiego portalu z tak dużą bazą danych jak Filmweb.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

szkoda że to usuneli, dla mnie to przydatne, przykładowo wielu moich znajomych się rzadko loguje i lubiłem wiedzieć kiedy się zalogowali by z nimi popisać a tu kolejna zbędna zmiana. Szkoda

Ruben_fw

Pokazuje datę logowania u osób, które logowały się 4 dni temu i wcześniej. Przejrzałam profile moich znajomych i przypadkowych użytkowników i ta zasada się sprawdza ;)

użytkownik usunięty
Azzurro

Mi się wydaje, że to chodzi o błąd. Występuje u osób, które byly online w trakcie ich ,,ulepszania''. U tych offline widać ostatnie logowanie.

Podejrzewam tę samą przyczynę ;) Parę miesięcy temu też zniknęła informacja o ostatnim logowaniu, ale po kilku godzinach wróciła. Teraz to już chyba zmiana na stałe :/

użytkownik usunięty
Azzurro

U jednego znajomego widzę ostatnie logowanie.

użytkownik usunięty
mojem

dokładnie też mi się nie podoba usunięcie daty logowania, moi znajomi niektórzy nie wchodzili regularnie i ta zmiana nie pozwala mi wiedzieć kiedy oni wejdą lipa

użytkownik usunięty

Powinni usunąć, ale u znajomych zostawić.

użytkownik usunięty

też byłby dobry pomysł trochę lipa że trzeba czekać na kropkę :P

użytkownik usunięty

Ja tam nie kolekcjonuje znajomych i chcialbym wiedzieć czy zyja czy nie, a obcym won od mojego profilu. Tak to rozumiem.

użytkownik usunięty

dokładnie tak powinno być...

U niektórych użytkowników nie trzeba czekać, bo kropka "świeci" się u nich non stop.

użytkownik usunięty
Kate_Bennet

U niektórych tak na przykład mnie :)

Akurat nie ciebie miałam na myśli gdy pisałam te słowa :)