Chodzi o datę ostatniego logowania a nie o datę założenia konta. A w tej chwili na żadnym profilu jej nie ma.
No tak nikt nie widzi tylko ty jeden widzisz. Zrób print scren i pokaż to może uwierzę bo w tym linku, który dałeś nie ma ostatniej daty logowania.
Print nic nie da, bo mój skrin moze pochodzić z innego okresu, ale mniejsza. Ja widzę.
Przestań trollować. Nie ma takiej możliwości żebyś ty jeden widział a wszyscy inni nie. A print wyjasnił by wszystko, skoro jak twierdzisz, że widzisz jego ostatnią datę logowania to była by ona widoczna dla wszystkich jakbyś wrzucił link.
Niestety, ale nie jest to możłiwe. SKoro nikt nie widzi daty ostatniego logowania to niemożliwe żeby nagle jedna czy dwie osoby ją widziały. Przestań trollować.
Nie marudź, skoro mówię, że widać to tak musi być. Na tym portalu wszystko jest możliwe.
Nie mam pojęcia czy tylko my dwaj widzimy, czy może ktoś jeszcze.
Sory, ale wszyscy dobrze wiedzą kto jest kim. Blog angina nie jest prywatny, można wejść na niego bezpośrednio z google i to bez konta na FW. To samo dotyczy twojego filmu na YT i tematu, w którym przyznajesz się,że film należy do ciebie i został usunięty z bazy FW. Amen!
Czemu zgłaszasz posty?
Ktoś tu tuli się pomoci z adminiśtroci? :3
Chyba oczytwiste, zę filmik jest mój, skoro założyłem o nim temat, nie rozumiem dlaczego uważasz to za niezwykłe odkrycie xD
Nie chcę nic mówić, ale masz mega podobne sposoby prowokacji do Anginka xDD
i btw ja nigdy nie byłem anonimowy, wrzucając te filmiki tam automatycznie pokazałem wszystkim kim jestem, imienia i nazwiska używałem na filmwebie normalnie, tylko po prostu nie na profilu
Bez sensu. Te wszystkie ostatnie zmiany tylko pogarszają poruszanie się po forum zamiast je ułatwiać. Szkoda, że nie ma drugiego polskiego portalu z tak dużą bazą danych jak Filmweb.
szkoda że to usuneli, dla mnie to przydatne, przykładowo wielu moich znajomych się rzadko loguje i lubiłem wiedzieć kiedy się zalogowali by z nimi popisać a tu kolejna zbędna zmiana. Szkoda
Pokazuje datę logowania u osób, które logowały się 4 dni temu i wcześniej. Przejrzałam profile moich znajomych i przypadkowych użytkowników i ta zasada się sprawdza ;)
Mi się wydaje, że to chodzi o błąd. Występuje u osób, które byly online w trakcie ich ,,ulepszania''. U tych offline widać ostatnie logowanie.
Podejrzewam tę samą przyczynę ;) Parę miesięcy temu też zniknęła informacja o ostatnim logowaniu, ale po kilku godzinach wróciła. Teraz to już chyba zmiana na stałe :/
dokładnie też mi się nie podoba usunięcie daty logowania, moi znajomi niektórzy nie wchodzili regularnie i ta zmiana nie pozwala mi wiedzieć kiedy oni wejdą lipa
Ja tam nie kolekcjonuje znajomych i chcialbym wiedzieć czy zyja czy nie, a obcym won od mojego profilu. Tak to rozumiem.