Uwielbiam, po prostu uwielbiam zmiany na filmweb'ie. :) Dlaczego? A bo na forum
zawsze można się pośmiać z płaczu i żali ludzi za "starą dobrą wersją fw" na która i tak
narzekano (w dniu kiedy ów aktualizacja strony się pojawiła). To jest takie zabawne. :) Na
kokpit też narzekano (a teraz się go broni), w zasadzie nie pamiętam by jakakolwiek
zmiana, nawet kosmetyczna nie obrodziła w falę krytyki ze strony użytkowników. :)

Także dajcie se siana z krytyką bez uprzedniego wnikliwego testu. :) Bo jak zawsze było,
jest i będzie tak, że poplujecie się troszkę, że trzeba ankietki robić itp a po tygodniu co?
Nic! Przyzwyczaicie się. :)

ZeneQr

Propsy za ten post. Narzekanie na nową wersją jest nudne. Tym bardziej, że było one nawet wtedy jak całkowicie zmieniono design. Może powinniśmy wrócić z wyglądem do poprzedniej dekady :) (za młody jestem by pamiętać jak FW wtedy wyglądał). "Kto stoi w miejscu ten się cofa" - zatem dobrze, że cokolwiek jest robione. Fakt, nie wszystko mi się podoba, ale co innego mi pozostaje jak pogodzić się ze stanem rzeczy.

FerPlej

Ja na FW jestem od 2009 roku i szczerze? Nie pamiętam wyglądu sprzed 2 lat a co dopiero 5 :)
jak dla mnie obecne zmiany są ok, może tylko znak "Filmweb poleca!" jest za mało widoczny :D

ZeneQr

Problem w tym że wiele zmian stwarza problemy w normalnym użytkowaniu filmwebu. Ostatnio nawet nie mogę normalnie wystawiać ocen na filmwebie. Doszło do tego że aby wystawić ocenę na filmwebie muszę uruchamiać aplikację na smartfonie, bo nawet po zaktualizowaniu przeglądarki ta strona nie działa poprawnie.

Mariusz005

Wyłącz AdBlocka :P
Mnie normalnie działa wszystko, a problemy zaczął mi sprawiać włączony adblock. Powodował że strona świrowała :)

ZeneQr

Na filmwebie cały czas mam wyłączonego adblocka

Mariusz005

Hmm no to pewno ich wina, tak jak pisałeś. Jeżeli masz to od dłuższego czasu to napisz do nich :)