Jeżeli coś odrzucacie to dajcie to chociaż poprawić.
http://www.filmweb.pl/person/Milka+Chulina-1185989/contribute/posters/890374/3
http://www.filmweb.pl/person/Milka+Chulina-1185989/contribute/posters/722956/2
Poza tym co to weryfikator to jakiś lepszy gatunek usera źródła podawać nie musi?
Dałam Ci szansę, dałaś mi do zrozumienia, że nie zamierzasz przesyłać poprawki i odstępujesz od dodania tego plakatu...
Zdaje się, że mam co najmniej jedną dobę na poprawkę, tak samo jak przy uzupełnianiu danych do nowego tytułu, jeśli nie chcę ich uzupełnić to mogę wstawić je na to forum by ktoś inny to zrobił lub poprosić ciebie żebyś dodała za mnie - nie przypominam sobie bym cię o to prosiła. Owszem powiedziałam, że nie wychodzi mi idealnie taki odcień jak tobie, ale pracowałam jeszcze nad tym i udało mi się to jeszcze poprawić. Ponieważ zdjęcie miało nadal widoczne piksele postanowiłam dodać to które mi przesłałaś i dodania którego się tak uparcie wczoraj domagałaś. Ale gdy dzisiaj chciałam to zrobić już nie miałam na to szansy.
Ja rozumiem punkty i rankingi, natomiast dlaczego nie zdobywasz ich uczciwie tego już nie rozumiem, nie pierwszy raz mi coś usuwasz by dodać swoje.
Nie wymyślaj, dzisiaj dodałaś zupełnie inny plakat (jeszcze przed moim dodaniem). Ponadto we wiadomości prywatnej wyraźnie napisałaś, że nie zamierzasz poprawiać dobrego zdjęcia na dobre, dając mi tym samym do zrozumienia, że nie chcesz nic dodawać.
A ja z kolei nie zamierzam akceptować gorszych zdjęć i gorszej jakości, tylko dlatego że Tobie się tak podoba.
"Nie pierwszy raz mi coś usuwasz by dodać swoje." --> Doprawdy? Nie przypominam sobie niczego podobnego, bujną masz fantazję :)
PS Myślę, że od załatwiania tego typu spraw jest mój blog tudzież priv, a nie forum główne... Także nie zaśmiecaj.
Tak dodałam inne zdjęcie dokładnie wtedy gdy zobaczyłam, że ty wstawiłaś swoje, zajęło mi to całe nie 20 tylko 10 sekund. Dlaczego miałbym tego nie zrobić skoro było wiadomo, że tego które ty wstawiłaś już nie dodam? Masz rację pewno gdybyś go nie dodała ja bym się ociągała z jego wstawieniem, pewno znów bym cię prosiła o przyjrzenie się mojej poprawce i pewno znowu traciłabym czas nad poprawą jakości i tak do wieczora. A skończyło by się na pewno wstawieniem tego które mi przesłałaś. Pytam się po co wczoraj tak nalegałaś żebym wstawiła to twoje? po to bym nawet tego dzisiaj nie mogła zrobić? To, że podjęłam próbę poprawki dobitnie świadczy, że przyjęłam do siebie twoje argumenty. W sumie to powinnam ci podziękować nie nauczyłabym się nadawać zdjęciu "cieplejszej" barwy gdyby nie ty!
Wybacz w archiwum nie wejdę, mam bujną fantazję nie wstawiłaś za mnie zdjęcie, to ja się zalogowałam na twoje konto i je dodałam.
Też tak kiedyś myślałam. A teraz ci mówię, że będę pisać gdzie mi się podoba - bo mogę i chcę. Może to uchroni innych przed podobną działalnością ze strony werów, a może nie. Może jutro się obudzę z dokładnie przeczyszczoną kolejką ale nie obchodzi mnie to już, jak ktoś chce koniecznie coś udowodnić to niech udowadnia.
Ps. Mogłaś chociaż wstawić źródło skoro już sama dodawałaś i akceptowałaś, to http jest hm słabe :D
A jeśli chodzi o ścisłość to swój plakat dodałam godzinę po tobie o 9.51
http://www.filmweb.pl/person/Sam+Fleming-2192825/contribute/posters/722965/0
Ale przecież to można łatwo sprawdzić, skoro Kate pisałaś o tym że tego plakatu nie dodasz jak uważa Lipstick_92 to przecież musiała z tego zostać jakaś napisana wiadomość. Wystarczy ss i po kłopocie, no chyba że ktoś tu po prostu perfidnie kłamie, czego nie pochwalam i bardzo by mnie to zasmuciło.
Absolutnie nie zamierzam skanować wiadomości prywatnych i wklejać tu z nich linków.
Właśnie dlatego. Poproś Lipstick żeby ci przeskanowała moje pytania, ja jej odpowiedzi wklejać tu nie będę.
Chodziło tylko rozwiązanie tej sprawy, które jest bardzo proste, ale widać nikomu na tym nie zależy, a już na pewno nie mi.
Ach Kate, szukałem Cię dziś na fdb z zieloną kropką, a Ty ciągle tu i to z ordynarną awanturą. Lipstick ma słuszną słuszność, a Ty szukasz guza... zamiast buziaka :)
Pokaż mi, gdzie masz kropkę, a powiem Ci jakim jakieś człowiekiem :) Oddam Ci moje 80 tys. punktów skoro takie to dla Ciebie ważne.
Lejzorku ty nawet filmów nie umiałeś mi przesłać na inny portal a punkty chcesz oddawać :D
Jako osoba stronnicza nie powinieneś się wypowiadać, w końcu wiadomo jakie przysługi świadczy ci Lipstick. Bądź mężczyzną zgłaszaj zdjęcia do Beeshopa, w końcu to najmilszy i najprzystojniejszy admin na tym portalu, nie bój się go.
Jako osoba stronnicza, lubię Was obie, razem i pojedynczo :)
A jako osobo wolna, mogę się wypowiadać, gdzie chcę, nawet jak nie ma to żadnego znaczenia. No chyba, żeby coś znaczyło :)
O przepraszam jako tyran w tym temacie, który traktuję jako podległe mi państwo, zabraniam ci wypowiedzi "jako osobo wolna" Swobodę wypowiedzi mam tu tylko ja i Lipstick, bo nas spór dotyczy.
Dostosowuję się do twojego poziomu myślowego. Wybacz mi i skieruj lepiej swoją uwagę na zniknięcie kulki, jak widać moje krzyki docierają tam gdzie trzeba.
O widzisz Promilu drogi, chętnie odstąpię Ci, nie mającego nic wspólnego z jajami Ronina. Takiego przywiązania do mnie nigdy dotąd nie doświadczyłem. Będzie Ci wierny po grób, kto wie czy nie dłużej :)