użytkownik usunięty

nie

Mi też od wczoraj nie działa - myślałam że to się może zmieni, a tu nic, i jestem trochę zła;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Mi nie działa od ponad tygodnia. Nie wiem tylko jakim cudem, przed chwilą udało mi się edytować jeden post. Teraz ponownie próbuje i znowu kicha...

więc teraz co raz napiszesz zmazać nie możesz, ja się cieszę :D

użytkownik usunięty
katedra

Dlaczego?

to o czym pierwsze pomyślisz i napiszesz już nie zmażesz :)

użytkownik usunięty
katedra

No toto ja wiem, ale czemu z tego się cieszysz? Nie ważne, ja np. zawsze robię jakieś błędy ortograficzne, gupię literki itd. lub chce coś dopisać, ale nigdy nie żałuję tego co napisałam.

no to jak zrobisz byk w styl "rzaba" to wszyscy będziemy wiedzieć ile klas podstawówki skończyłeś :D

katedra

A w której klasie podstawówki uczą pisać z dużej litery?

Kajzer

to forum a ja napisałem posta a nie pracę magisterską... jeśli takie rzeczy cię bolą po prostu wyjdź :)

katedra

Brak mózgu nie usprawiedliwia cię do pisania z małej litery. Chociaż rozumiem że bycie forumowym idiotą cię do tego w jakimś stopniu zobowiązuje.

Kajzer

Ale cię ta mała litera boli.. może masz taki kompleks wszystko małe zaczynając na IQ kończąc na pindolu ;D

katedra

W twoim wypadku nie ma nawet miejsca na wątpliwości.

Kajzer

Ja długo się wahałem ale fotografie które twoja mama mi pokazała wyjaśniły wszystko :)
zresztą jaki ojciec taki syn

katedra

katedra, ale ty jesteś p**********y

Kajzer

10/10 :D

użytkownik usunięty
katedra

No to super, ale na razie Ty sam popracuj nad pisownią. Pamiętaj: Duuża litera i ,,, interpunkcja.

mówiłem ci żebyś mi głowy nie zawracał pokemoniku, idź do murzyna on ci powie gdzie jest plac zabaw,no sio

katedra

http://www.funz.eu/wp-content/uploads/2010/11/Virginity...-I-Choose-You.jpg

Kajzer

page not found
kolejna błyskotliwa riposta

użytkownik usunięty
katedra

ERROR.

Też mi nie działa, dodatkowo cały czas mam komunikat, że za ostro pojechałem, chociaż wszystko cenzuralnie piszę :/

użytkownik usunięty
Keodred

Czasem niecenzuralne są słowa, które mają w sobie cząstkę przekleństwa ;)
np. wsłuchu jąc, leniuchu je, lub też su ka.

Dzięki, to tłumaczy dwie sylaby z jednego przymiotnika, który wpisywałem... :)
Ale edycja postów dalej nie działa

użytkownik usunięty

Nadal nie działa . REKLAMACJA ! >:-> .

potwierdzam.

WielkieES

Mi też nadal nie.

WhiteDemon

Podbijam w mglistej nadziei, że Ktosik łaskawy się znajdzie i tym problemikiem zajmie...

WhiteDemon

Ja tez bym chciał, żeby to w końcu naprawili.

Robert831231

Mi też nie działa edytacja postów to się robi już pomału upierdliwe ...

buterfly

Nadal nic.

U mnie również to dziadostwo przestało działać około dwa tygodnie temu, myślałem, że to może wina usterki przeglądarki, ale to chyba nie to widząc wasze posty, na co dzień używam Firefoxa, ale widzę, że w Chrome występuje dokładnie ten sam problem ;/ Z miesiąc temu cieszyłem się, że wreszcie po ok 3 miesiącach mogłem znów dodawać tematy do obserwowanych, a tu teraz taki klops z edycją postów ;/ Czy redakcja Filmwebu nie może żyć bez utrudniania swoim, bądź co bądź klientom życia ?:O
Przy okazji nie działającego "obserwuj" zaczęliśmy masowo pisać e-maile do redakcji w sprawie tego błędu, być może warto to teraz powtórzyć przy okazji tej usterki ?

A u mnie różnie z tym bywa. Raz działa, raz nie. Bywa, że wrzucam na boardy po kilku postów do różnych filmów i zdarza się tak, że jeden mogę normalnie edytować, a drugi już nie. Bez sensu...

Grifter

Jeszcze do niedawna (ok 2 tygodnie temu) wszystko działało prawidłowo, przynajmniej u mnie. teraz żadna edycja nie chce się załadować ;/

aqu32

No, tak samo mam.
Halo, czy ktoś będzie tak łaskawy i się tym zajmie wreszcie?
Nie żebym poganiała;)

WhiteDemon

UP ;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Fajnie że podbijasz, ale chyba nici z tego. Zajmą się tym kiedy najdzie ich ochota lub kiedy będą mogli.Może to jakaś awaria, błąd systemu? Choler. wie, ja na tym się nie znam.

Jesteśmy klientami tego serwisu i mamy prawo wymagać, aby takie sprawy naprawiano na bieżąco

aqu32

To teraz wszyscy którym edycja postów nie działa...
Na trzy cztery zróbmy wszyscy słodkie oczka jak Kot w Butach.
Może to wzruszy te twarde serduszka;)
XD
No to niby nic, mała usterka - ale naprawdę troszkę przeszkadza.

WhiteDemon

Teraz ja podbijam, bo z tego co widzę na firefoxie edycja wciąż nie działa.

gerald

też używam firefox-a (wersja 30.0) i umnie wszystko trybi.. prawdopodobnie coś u Ciebie nie tak z konfiguracją albo któryś z Twoich dodatków do przeglądarkji po cichu blokuję edycję postów.

aqu32

Miałem już wyłączone dodatki, wyczyszczone ciasteczka, ustawienia wręcz podstawowe na firefoxie. Wciąż nic.

Klikam "Zapisz" pod oknem edycji i nic się nie dzieje.

gerald

Sprawdzałem u mojego ojca, na starszym sprzęcie z inną konfiguracją i oprogramowaniem oraz u mojej kobiety na Chromie i na tych dwóch komputerach również edycja nie działa.

użytkownik usunięty
gerald

U mnie też nie działa od kilku dni :/

U mnie podobnie. Białe pole i tyle.

Allo, allo - jest tam kto??
Ładnie prosim;)

WhiteDemon

Ja też proszę, o naprawę edycji postów :)

WhiteDemon

to już nie chodzi o proszenie my tego żądamy !
tu burdel był zawsze ale teraz to wszystko na ulice zaczęło wyłazić

Nie wiem jak wam, ale przypadkowo sprawdziłem i o dziwo edycja postów na moim koncie znów zaczęła działać poprawnie :)

użytkownik usunięty
aqu32

Może i zaczęła działać poprawnie, ale to, co wczoraj z edytowałam i zapisałam szlag trafił, bo od dziś od 14 się to przestało wyświetlać....