Nawa szata graficzna to niewypal.Wszystko jest gorsze niz bylo.Kokpit,ocena filmow, filmografia aktorow ,ocenianie ich,fora........Co to za strona startowa "Moj kokpit" jesli nie moj tyko narzucony przez Filmweb i zupelnie nieprzejrzysty,wszystko w jednym worku.Juz lepiej wroccie do starego bo nowe nie wyszlo.
filmweb robi się coras gorszy, a kokpit mają zlikwidować w nowym roku, żenada
zna ktoś podobne strony ?
zgadzam się. i jeszcze niech wróci miejsce w rankingu dla każdego filmu a nie tylko dla top500, lubię mieć jakieś porównanie z innymi filmami.
Przypominam, że poprzedni wygląd filmwebu też był do dupy, więc nie ma czego żałować.
Każda kolejna zmiana na filmwebie jest zmianą na gorsze, za każdym razem użytkownicy protestują i za każdym razem administracja ma to głęboko w tyłku. Nie spodziewajcie się więc dzieciaki, że teraz będzie inaczej. Olewają was/nas ciepłym moczem z góry na dół - jak zawsze.
Na pocieszenie pomyślcie sobie, że za 2-3 miesiące przyzwyczaicie się do obecnego wyglądu, a jak już go nawet polubicie to znowu zmienią na gorsze i będziecie płakać za tym obecnym.
Filmweb od dawna jest syfiasty.
Nie chodzi o to że co zmianę użytkownicy narzekają ale dla mnie jednym z minusów tego jest że w starym kokpicie, który znika na początku 2015 roku mogłam na bieżąco śledzić kiedy pojawiają się nowe odcinki i ile mi jeszcze brakuje do oglądnięcia, a teraz albo ja tego nie widzę albo tego nie ma :)
Dokładnie tego samego będzie mi brakować! To była dla mnie najważniejsza rzecz dla której wchodziłem na FM. Teraz jest taki burd*l że nic się nie da znaleźć. A info ma temat premier nowych odcinków jest wymieszane z cała resztą zbędnych informacji dotyczącą filmów, newsów, filmów w Twoim guście itp.