Nawa szata graficzna to niewypal.Wszystko jest gorsze niz bylo.Kokpit,ocena filmow, filmografia aktorow ,ocenianie ich,fora........Co to za strona startowa "Moj kokpit" jesli nie moj tyko narzucony przez Filmweb i zupelnie nieprzejrzysty,wszystko w jednym worku.Juz lepiej wroccie do starego bo nowe nie wyszlo.

JolkaQ

Tak ale trzeba zdecydowanie więcej klikać i będzie więcej kaski dla właściciela..

jawor233

filmweb robi się coras gorszy, a kokpit mają zlikwidować w nowym roku, żenada
zna ktoś podobne strony ?

JolkaQ

Przestańcie w końcu jęczeć. To już się robi nudne.

JolkaQ

zgadzam się. i jeszcze niech wróci miejsce w rankingu dla każdego filmu a nie tylko dla top500, lubię mieć jakieś porównanie z innymi filmami.

JolkaQ

Przypominam, że poprzedni wygląd filmwebu też był do dupy, więc nie ma czego żałować.
Każda kolejna zmiana na filmwebie jest zmianą na gorsze, za każdym razem użytkownicy protestują i za każdym razem administracja ma to głęboko w tyłku. Nie spodziewajcie się więc dzieciaki, że teraz będzie inaczej. Olewają was/nas ciepłym moczem z góry na dół - jak zawsze.
Na pocieszenie pomyślcie sobie, że za 2-3 miesiące przyzwyczaicie się do obecnego wyglądu, a jak już go nawet polubicie to znowu zmienią na gorsze i będziecie płakać za tym obecnym.
Filmweb od dawna jest syfiasty.

suszyMie

Nie chodzi o to że co zmianę użytkownicy narzekają ale dla mnie jednym z minusów tego jest że w starym kokpicie, który znika na początku 2015 roku mogłam na bieżąco śledzić kiedy pojawiają się nowe odcinki i ile mi jeszcze brakuje do oglądnięcia, a teraz albo ja tego nie widzę albo tego nie ma :)

Piggies

Dokładnie tego samego będzie mi brakować! To była dla mnie najważniejsza rzecz dla której wchodziłem na FM. Teraz jest taki burd*l że nic się nie da znaleźć. A info ma temat premier nowych odcinków jest wymieszane z cała resztą zbędnych informacji dotyczącą filmów, newsów, filmów w Twoim guście itp.

leniu89

http://www.filmweb.pl/serials

marakeusz

Dzięki!! Jednak nadal czytelność, przejrzystość tego wszystkiego to dramat.