Czy w Moim filmwebie będą propozycje filmów w TV, tak jak w kokpicie?

weeman86

Teraz to wygląda jak Fejs... Cały czas jakieś niepotrzebne zmiany, a stare błędy zapewne i tak będą, skrzynki nadawczej nie doczekamy się itd.

weeman86

Możesz też kliknąć 'stary kokpit', jest w panelu 'Mój Filmweb' taka możliwość.

kamil607

Ale tylko na miesiąc :( Jest komunikat u góry zauważ: "Kokpit odchodzi do historii i zostanie wyłączony na początku 2015 roku" nie wiem kto o tym decyduje, ale wk... jest to narzucanie nowego wyglądu przez kogoś

weeman86

Rozkręcili się na dobre. Mam dobry wzrok, nie potrzebuję każdego elementu w wersji xxl. ;p

weeman86

codziennie w nocy w asystencie będą pojawiała się informacja o filmach i serialach.

dziś będą z drobnym opóźnieniem

weeman86

TRA-GE-DIA! Przecież teraz ta strona stałą się kompletnie nieczytelna! Może jakaś petycja lub głosowanie, coby ludzie mogli podjąć decyzję, jaki układ bardziej im odpowiada? Poza tym dlaczego zniknęło ze strony filmu miejsce w rankingu filmwebu? Dla mnie to było dosyć istotne kryterium, jeśli chodziło o wybór filmu do obejrzenia. Zamiast tego podajecie, ile film zarobił, co nie jest miarodajną informacją, bo niejeden dobry film nie osiągnął sukcesu komercyjnego. Ale żem się wk*rwił z rana!!!

jeffjeffrey

I tak się przyzwyczaicie :) Ile razy już tak było.