Zmieńcie albo udoskonalcie odtwarzacz klipów na FB bo obecny zachowuje się jakbym miał łącze dial-up z lat 90-tych a nie 100 megabitów
ten nowy jest okropny ale co ciekawe nie zawsze, czasem działa normalnie nie wiem jak oni to robią że raz działa dobrze a raz idzie jak krew z nosa
U mnie działa bez zarzutów. Jest w pierwszej sekundzie zacięcie, a potem już luz.
Ale wiem, że spora część userów narzeka i to bardzo na ten player.
U mnie tez dziala dobrze. Moze zacznij szukac problemu w swoim internecie i jego szybkoscia. Ja nie mam z tym problemow bo mam super szybki internet bezprzewodowy. Do tego w przystepnej cenie.
Zauważyłem podobne problemy. Zwłaszcza w HD buforuje bardzo wolno (nie nadąża za odtwarzaniem) podczas gdy inne playery z youtube czy vimeo nawet w lepszej jakości działają bezbłędnie. Czasami też zatrzymuje buforowanie (nie nawiązuje automatycznie zerwanego połączenia?). Zauważyłem, że ten ubogi player nie ma ograniczenia buforowania na parenaście sekund w przód (jak na youtube), dzięki czemu można zostawić na zbuforowanie i potem obejżenie.
Trochę ten player poprawił się na przestrzeni lat, ale nadal jest słabo.
Może to być też wina po stronie serwera, który nienadąża z podawaniem media-streamu.
Proponuje zagnieżdżać sprawdzone playery jak youtube.
Sprawdzone na różnych komputerach z chrome 47 i windows 7/8/10, łącze 60Mbps+